Savaitgalio pokštas: automobilį apklijavo padangomis | Kas vyksta Kaune

Savaitgalio pokštas: automobilį apklijavo padangomis

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasidalino internete rasta nuotrauka, kurioje užfiksuotas originaliai pateiktas automobilis. Neaišku, ar Šilainių rajone automobilis buvo apklijuotas padangomis, kad iškrėsti pokštą, ar iš piktų paskatų, tačiau ne vienam sukėlė nuostabą toks pamatytas vaizdas.

Radijo stoties „Kelyje“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje nuotrauka atsirado vakar. Ja pasidalino vietos gyventojai. Šilainiuose, Šarkuvos gatvėje stovėjęs automobilis traukė smalsuolių dėmesį.

Vos paskelbus nuotrauką, kurioje matyti „Peugeot“ automobilis, ant kurio yra užklijuotos padangos, prasidėjo komentarų lavina. Vieni svarstė, jog tai originali dovana Tėvo dienos proga, ar tai, jog žmona išvarė vyrą iš namų ir supakavo visus daiktus. Dauguma prisipažino, jog tokio vaizdo nėra matę.

Šilainiuose toks automobilis prastovėjo apie pusdienį. Neaišku, kaip į tokią staigmeną reagavo automobilio savininkas. Policijos ataskaitose neužfiksuotas joks viešosios tvarkos pažeidimas, susijęs su šiuo automobiliu, tad tikėkimės, jog tai tebuvo smagus pokštas, o ne keršto parodymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA