Kauno liberalai jungiasi su asociacija „Dirbam Kaunui“ | Kas vyksta Kaune

Kauno liberalai jungiasi su asociacija „Dirbam Kaunui“

BNS 2015/06/05 11:50
Archyvo nuotr.

Pirmadienį Kaune planuojama pasirašyti susitarimą, kuriuo asociacija „Dirbam Kaunui“ prisijungs prie Liberalų sąjūdžio.

Liberalų sąjūdis Kauno taryboje turi keturias vietas ir yra valdančiojoje koalicijoje. Anksčiau taryboje dirbę „Dirbam Kaunui“ politikai po rinkimų į tarybą nepateko.

Visuomeninio rinkimų komiteto „Gintauto Labanausko komanda „Dirbam Kaunui“ savivaldos rinkimų sąraše dalyvavo ir Tautininkų sąjungos atstovai.

G.Labanauskas 2013 metais norėjo surengti referendumą dėl „homoseksualizmo propagavimo“ ribojimo. Liberalų sąjūdis tuo metu remia tos pačios lyties asmenų partnerystės įteisinimą.

Kauno Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas taryboje Rimantas Mikaitis BNS sakė, kad galimi vertybiniai nuomonių skirtumai neturėtų kliudyti naujiems partneriams dirbti drauge.

„Visuomenininkai tokio stipraus ideologinio pagrindo kaip partijos neturi, todėl mes čia didesnės kliūties nematome. Dėl to labiau vertiname žmones, jų norą dirbti. (…) Aš manau, kad visur ir kiekvienoje partijoje, ir tarp pačių liberalų vienu ar kitu klausimu yra nuomonių skirtumai – vieni yra nuosaikesni, kiti galbūt radikalesni, tai čia, aš manau, į šią skalę tilps ir „Dirbam Kaunui“ atstovų nuomonės“, – BNS sakė R.Mikaitis.

Susitarimą dėl prisijungimo pirmadienį pasirašys liberalų pirmininkas Eligijus Masiulis ir „Dirbam Kaunui“ vadovas Gintautas Labanauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA