Kauniečiai gali pasijusti tikrais lenktynininkais | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai gali pasijusti tikrais lenktynininkais

R.Tenio nuotr.

Autosporto lenktynininkai dovanoja kauniečiams neeilinę galimybę pasėdėti tikrame lenktynių automobilyje. Senamiestyje stovinčius bolidus bus galima apžiūrėti iki vakaro.

Jau po savaitės Utenoje prasidės automobilių ralis, kuriam ruošiasi ne vienas sportininkas iš Kauno. Keli šio sporto entuziastai pristato savo automobilius Vilniaus gatvėje, netoli arkikatedros ir tikina, jog viskas paruošta, belieka tik išbandyti savo jėgas varžybose.

„Taip, tai tikras sportinis automobilis. Jis jau pilnai paruoštas kitos savaitės lenktynėms. Žinoma, tai jau neprimena įprasto automobilio, viskas perdirbta ir pritaikyta pasiekti didesnį greitį ir užtikrinti saugumą. Visiems norintiems galime leisti pasijusti lenktynininkais ir pasėdėti prie tokio automobilio vairo“, – kalbėjo sportininkas V Gerdžiūnas.

Praeiviai gali ne tik iš visų pusių apžiūrėti sportinį automobilį, bet taip pat pabendrauti ir su pačiais lenktynininkais. Kauniečiai sportininkai noriai dalinasi įvairiausiomis varžybų akimirkomis bei leidžia akis paganyti į šalies prezidentų taures, kurias per karjerą pavyko iškovoti.

Tai puiki atrakcija kauniečiams, mat ne kas dieną galima prisiliesti prie automobilių, kurie jau galima sakyti ne važinėja, o skaido trasoje. Be to, sportininkams svarbu žmonių palaikymas artėjančiame Utenos ralyje.

Sportiniai automobiliai trauks kauniečių akis iki maždaug 21 valandos. Juos galima pamatyti ties Vilniaus gatvės 4-uoju numeriu pažymėto pastato.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA