Sulaikytas narkotikų prekeivis | Kas vyksta Kaune

Sulaikytas narkotikų prekeivis

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnų kruopštaus darbo dėka, atliekant ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų platinimo, gegužės 28 d. Kauno rajone, Garliavoje, buvo sulaikytas, anksčiau neteistas 29 metų vyras, kuris įtariamas narkotinių medžiagų platinimu.

Pirmiausia pareigūnai Kaune, Aleksoto mikrorajone, Veiverių pl. sulaikė du jaunuolius, savo reikmėms įsigijusius narkotinių medžiagų, pas kuriuos asmens apžiūros metu buvo rasta narkotinių medžiagų – kanapių. Vėliau buvo sulaikytas ir narkotines medžiagas platinęs asmuo. Įtariamasis su savimi turėjo 8 pardavimui paruoštas pakuotes su kanapėmis. Pareigūnai atliko kratą narkotinių medžiagų platinimu įtariamojo asmens gyvenamojoje vietoje Kauno r. Garliavoje, kur rado 6 pardavimui paruoštas pakuotes ir 2 paketus su kanapėmis, elektronines svarstykles. Tikslus rastų narkotinių medžiagų kiekis nustatinėjamas.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1-ą dalį, didžiausia galima bausmė – laisvės atėmimas iki 8 metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA