Skaitytojai: naujos gatvės vėl nusėtos lopais | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: naujos gatvės vėl nusėtos lopais

R.Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai stebisi, jog naujai išasfaltuotos gatvės vėl yra remontuojamos. Kauniečiai vis klausia, kodėl naujai išgremžiamas asfaltas ir lopomos gatvės. Sužinojome, jog už šiuos darbus miestiečiai jokių pinigų nemoka.

Skaitytojai netyla ir vis klausinėja apie gatves. Gyventojams užkliuvo, jog gatvės, kurios pernai arba dar šiemet buvo tvarkomos su „Remix“ technologija ir turėjusios laikyti ne vienerius metus, dabar vėl yra lopomos.

„Taip gyrėt tą „Remix“, o dabar vėl vieni lopai“, „Jau kelintą dieną važiuoju Jonavos gatve ir čia sutinku kelininkus“, – tokiais laiškais kauniečiai atakuoja redakciją.

Susisiekėme su Miesto tvarkymo skyriaus vedėju Aloyzu Pakalniškiu. Jis portalui „Kas vyksta Kaune“ patikino, jog Tunelio, Jonavos gatvė, atkarpa iki Amalių pervažos buvo vėl remontuojama dėl garantinių terminų.

„Rangovas savo lėšomis tvarko. Šiek tiek koreguojamas asfaltbetonio mišinys, kad sumažinti poringumą. Galbūt būtų ir išlaikiusi danga tą garantinį laikotarpį, bet nenorėdami eksperimentuoti, iš kart ėmėmės priemonių, kad rangovas tvarkytų“, – tikino A. Pakalniškis.

Pasak pašnekovo, tokius darbus būtina atlikti dabar, kol savivaldybei tai nekainuoja nė cento. Atlikus tokias korekcijas, naujoji asfalto danga turėtų ilgai laikyti. A. Pakalniškis tikino, jog Jonavos gatvėje remonto darbai bus vykdomi apie savaitę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA