Kaune – nauja vieta atlikti automobilio techninę apžiūrą | Kas vyksta Kaune

Kaune – nauja vieta atlikti automobilio techninę apžiūrą

Nuo birželio 1-osios Kaune duris atvėrė nauja TA stotis Taikos prospekte 116 H.

Naujoje Taikos prospekto TA stotyje dvi linijos skirtos krovininių ir keturios – lengvųjų transporto priemonių patikrai. Dar vienoje linijoje bus atliekamos ekspertizės ir techninės būklės įvertinimai.

Naujajame objekte, naudojant pažangią MAHA ir NUSSBAUM kontrolinę įrangą, per dieną numatoma atlikti iki 350 pirminių TA.

TA stotis Taikos prospekte pasižymės ne tik didesniais pajėgumais, bet ir lanksčiu klientų aptarnavimu. Visa komplekso infrastruktūra sukurta sklandžiam techninės apžiūros procedūrų atlikimui. Čia įdiegtas švieslenčių ir eilių reguliavimo modulis.

Iš anksto į TA www.kauno-tac.lt užsiregistravę vairuotojai į patikros liniją bus kviečiami, kaip kad banko salėje, švieslentėje įsižiebus jų eilės numeriui.

Vairuotojams strategiškai patogioje vietoje greta automobilių turgaus ir termofikacinės elektrinės įkurdintas TA centras skirtas iš anksto internetu www.kauno-tac.lt užsiregistravusiems klientams. Nors čia vairuotojams palikta galimybė atlikti TA ir bendrosios eilės principu.

Pradėjus veikti naujajam TA centrui Taikos prospekte, Kauno vairuotojai turės galimybę iš anksto į TA užsiregistruoti internetu www.kauno-tac.lt jau į dvi miesto, įskaitant Vilijampolę, stotis.

Taikos prospekto stotyje bus aptarnaujami ne tik internetu užsiregistravę, bet ir iš anksto neužsirašę vairuotojai, „gyvos” eilės principu.

„Tačiau ir šiuo atveju kontrolierius negalės pasirinkti tikrinamo automobilio, nes jį automatiškai paskirs elektroninė sistema. Tai įdiegta plėtojant Antikorupcijos projektą, kurį sėkmingai vykdo šalies techninės apžiūros įmonių asociacija”, – sako Kauno TAC direktorius Gintaras Ciegis.

Į visas šalies TA stotis, tarp jų ir Kauno zonos, iš anksto užsiregistruoti techninei apžiūrai galima internetu www.VTA.lt , oficialioje Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos interneto svetainėje.

Pradėjus veikti naujajam TA kompleksui Taikos prospekte 116 H, ankstesnėje stotyje Chemijos g. 8 techninės apžiūros nebebus atliekamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA