7,6 mln. eurų laimėjęs pensininkas iš Kauno: žmones užmuša ir už kelis tūkstančius | Kas vyksta Kaune

7,6 mln. eurų laimėjęs pensininkas iš Kauno: žmones užmuša ir už kelis tūkstančius

delfi.lt 2015/06/02 13:32
Archyvo nuotr.

Antradienio popietę paaiškėjo, kas laimėjo didįjį „Eurojackpot“ 7 mln. 643 tūkst. eurų prizą. Laimingasis – pensininkas iš Kauno.

Inžinierius iš Kauno daugiau nei trisdešimt metų lošęs įvairiose loterijose tai darė pagal savo sukurtą strategiją. Tačiau šis laimėjimas buvo visiškas atsitiktinumas.

„Važiavau iš parduotuvės ir prisiminiau, kad nenusipirkau bilieto. Užsukau į kitą ir nupirkau turbūt ilgai užsilikusį paskutinį bilietėlį“, – pasakojo vyras.

Spaudos konferencijos metu vyras sakė, kad apie laimėjimą dar niekas nežino. Jis šią žinią artimiesiens ketina pranešti per Tėvo dieną.

„Vaikai yra Lietuvoje. Aš jiems sakiau: „bėkit iš Lietuvos“. O jie patriotai. Dėl pinigų nepasidavė ir neiškeliavo. Dabar juoksis iš manęs“, – DELFI sakė „Eurojackpot“ laimėtojas.

7 mln. 643 tūkst. eurų „Eurojackpot“ laimėjimas yra didžiausias kada nors Lietuvoje laimėtas loterijos prizas. Gegužės 15-osios vakarą išriedėję loterijos kamuoliukai lėmė vyro pasisekimą. Jis loterijos bilietą pirko Kaune, Kuršių gatvėje esančioje parduotuvėje „Iki“.

Pensininkas iš Kauno pasakojo, kad žaidė su kompiuterio parinktais skaičiais. Jis atspėjo penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių ir kartu su dar dviem žaidėjais iš Ispanijos ir Vokietijos pasidalijo rekordiškai išaugusį antrąjį „Eurojackpot“ prizą – daugiau kaip 22 milijonus 930 tūkstančių eurų.

„Dideli pinigai yra problema, – kalbėjo vyras, – sunku bus visiems padalinti, bet yra bankininkas, kuris viską pataria“.

Knygas mėgstantis skaityti garbaus amžiaus vyras sakė, kad baiminasi didelio dėmesio.

„Žinot, žmones užmuša ir už kelis tūkstančius, – DELFI sakė vyras, – bet neigiama nuomonė neišvengiama”.

Paklaustas, ar jaučiasi esąs milijonierius, laimėtojas kuklinosi ir sakė, kad lošti jam buvo tiesiog įdomu.

Šį pavasarį „Eurojackpot“ žaidėjai varžėsi dėl rekordinių pagrindinio prizo sumų. Lietuviams išskirtinai sekėsi.

Balandžio 24 d. garbaus amžiaus kaunietė „Eurojackpot“ lošime laimėjo daugiau kaip 291 tūkst. eurų. Laimingą bilietą Kėdainiuose „Perlas Plius“ prekybos vietoje pirko jos duktė ir padovanojo mamai gimimo dienos proga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA