Nelaimė forte: nuo pastato nukrito nepilnametė | Kas vyksta Kaune

Nelaimė forte: nuo pastato nukrito nepilnametė

R. Tenio nuotr.

Savaitės pradžia nepilnametei prasidėjo skaudžia nelaime. Ji susižeidė Kauno tvirtovės forte. Medikai kovoja dėl merginos gyvybės.

Policija praneša, jog nelaimė įvyko pirmadienį antrajame Kauno tvirtovės forte, kuris įkurtas Aleksote, nuo pastato nukrito mergina. Nepilnametė krito nuo penkių metrų pastato. Dėl galvos traumos ji skubiai išvežta į Kauno klinikas.

Nelaimė įvyko apie 19 val. greitosios medicinos pagalbos ekipažą iškvietė su mergina kartu buvę jaunuoliai. Pirminiais duomenimis, nukentėjusioji neišlaikė pusiausvyros ir krito nuo pastato viršaus. Po smūgio prarado sąmonę. Dėl galvos traumos paguldyta į Reanimacijos skyrių. Šiandien mergina vis dar praleido ligoninėje, jos būklė sunki.

Kartu su mergina buvę jaunuoliai tikino, jog šiandien draugei sukako 16 metų. Dieną prieš nelaimę jie norėjo pasižvalgyti po teritoriją, mat mergina itin domėjosi Aleksoto rajonu, nes pati netoliese gyveno. Su draugais buvo susidariusi lankomų vietų sąrašą, į kurį pateko ir II-asis fortas. Čia yra apleista teritorija, kur veši aukštos žolės. Fortas nėra aptvertas, tad į jį galima laisvai patekti.

Tai jau ne pirma nelaimė, kurį įvyksta Aleksoto forte. Prieš kelis metus čia buvo susižaloję dar keli jaunuoliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA