Verslininko A. Rapalio nužudymu įtariamas nepilnametis – suimtas | Kas vyksta Kaune

Verslininko A. Rapalio nužudymu įtariamas nepilnametis – suimtas

delfi.lt 2015/06/01 10:23
Asociatyvi nuotr./R. Tenio nuotr.

Kauno apylinkės teismas vienam mėnesiui leido suimti Kauno verslininko Aurimo Rapalio nužudymu įtariamą nepilnametį. Kruvinas konfliktas pasibaigęs 31 metų vyro mirtimi įvyko penktadienį ankstų rytą.

Konfliktas prabangiame daugiabutyje I. Kanto gatvėje kilo ankstų penktadienio rytą – apie 4 val. į klinikas buvo pristatyti du žmonės – A. Rapalis ir 17-etis.

A. Rapalio būklė buvo labai sunki. Deja, išgelbėti jauno vyro nepavyko – durtinės žaizdos krūtinėje, nugaroje ir kakle buvo mirtinos. Tuo tarpu nepilnametis atsipirko nesunkiomis traumomis – pjautinės žaizdos rankoje ir kojoje.

Vilties išgyventi netekęs A. Rapalis tapo viltimi kitiems – kilnią misiją atliko kauniečio artimieji, sutikę artimojo donorystei.

Policijos departamento suvestinėje rašoma, jog įtariama, kad vyrai susižalojo tarpusavyje konflikto metu. Konfliktas įvyko prabangiame daugiabutyje Kauno centre. Šiame daugiaaukštyje gyvena ne vienas garsus žmogus.

Kompiuterines paslaugas visame pasaulyje teikiančios bendrovės „Hostinger” šeimininkas A. Rapalis Kaune garsėjo ir pomėgiu galingiems ir itin brangiems automobiliams – „Audi R8”, „Ferrari 458 Italia” ir pan.

Sekmadienį A. Rapalis tapo donoru – jo organai paaukoti transplantacijai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA