Jaunas Kauno verslininkas neišgyveno – artimieji ryžosi kilniai misijai | Kas vyksta Kaune

Jaunas Kauno verslininkas neišgyveno – artimieji ryžosi kilniai misijai

delfi.lt 2015/05/30 19:00
Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienį paryčiais, apie 4 val., į Kauno ligoninę iš I. Kanto gatvėje esančio buto pristatyti ir dėl sužalojimų paguldyti 31 metų vyras ir 17-etis. Teigiama, kad vilties išgyventi sunkiai sužalotas vyresnis vyras jau nebeturi.

DELFI žiniomis, tai garsus Kauno verslininkas Aurimas Rapalis. Vilties išgyventi netekęs vyras tapo viltimi kitiems – kilnią misiją atliko kauniečio artimieji, sutikę artimojo donorystei.

Policijos departamento suvestinėje rašoma, jog įtariama, kad vyrai susižalojo tarpusavyje konflikto metu.

Konfliktas įvyko prabangiame daugiabutyje Kauno centre. Šiame daugiaaukštyje gyvena ne vienas garsus žmogus.

Vyresnysis konflikto dalyvis – garsus verslininkas, vienas turtingiausių Kauno žmonių Aurimas Rapalis. Apie verslininką ištikusią nelaimę DELFI patvirtino keli skirtingi šaltiniai. Vyro būklė buvo kritinė – DELFI žiniomis, medikai neatmeta pačio blogiausio varianto.

Deja, niūrios prognozės pasitvirtino.

Naujausiomis žiniomis, medikai jau neteikia vilčių, jog A. Rapalis išgyvens. DELFI žiniomis, jauno vyro gyvybę palaiko tik medicininė aparatūra. Su A. Rapaliu socialiniuose tinkluose atsisveikina ir jo draugai. DELFI žiniomis, A. Rapalio artimieji mirus galvos smegenims, sutiko paaukoti organus transplantacijai.

A. Rapaliui konstatuotos durtinės žaizdos krūtinėje, nugaroje ir kakle. Tuo tarpu nepilnametis atsipirko nesunkiomis traumomis – pjautinės žaizdos rankoje ir kojoje.

Kompiuterines paslaugas visame pasaulyje teikiančios bendrovės „Hostinger” šeimininkas A. Rapalis Kaune garsėja ir pomėgiu galingiems ir itin brangiems automobiliams – „Audi R8”, „Ferrari 458 Italia” ir pan.

Kaip A. Rapalio namuose atsidūrė nepilnametis ir dėl ko naktį kilo konfliktas, pareigūnai kol kas neatskleidžia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA