Braška skandalingai pagarsėjusio ilgamečio „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktoriaus kėdė | Kas vyksta Kaune

Braška skandalingai pagarsėjusio ilgamečio „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktoriaus kėdė

Archyvo nuotr.

Mokamą automobilių stovėjimą mieste administruojančios įstaigos vadovas sulaukė pasiūlymo palikti postą arba jam nesutikus, atleisti jį iš užimamų pareigų.

Viešosios įstaigos „Automobilių stovėjimo aikštelės“ vadovas Algimantas Puidokas šiuo metu atostogauja, o jo telefonu pasiteiravus apie artimiausius planus, susijusius su darbu, atsako, kad nieko nekomentuos, o kada baigsis atostogos, pasiūlė teirautis kadrų skyriuje, nes jis nepamena, kada tiksliai pasirodys darbe.

Kauno vicemeras Povilas Mačiulis, atsakingas už eismą ir transportą mieste, portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad dabartinės valdančiųjų komandos netenkina A.Puidoko darbas.

Naujasis Kauno meras Visvaldas Matijošaitis yra aštriai pasisakęs A.Puidoko atžvilgiu, teigdamas, kad ilgamečiam įstaigos vadovui reikės trauktis.

„Šiuo metu neprisimenu, jis serga, ar atostogose, čia tradicinis variantas, kai žmonės jaučia, kad reikės padaryti permainas“, sakė Kauno meras.

Dabartinis „Automobilių stovėjimo aikštelės“ direktorius pagarsėjo, kai spaudoje nuskambėjo atvejai apie dalinamus nemokamus leidimus, vėliau A.Puidokas buvo sulaikytas STT agentų ir kurį laiką praleido belangėje. Įstaigos direktorių praėjusios kadencijos valdžia bandė nesėkmingai atleisti kelis kartus, paskutinį kartą to nepavyko padaryti, nes miesto tarybos nariai balsavo prieš A.Puidoko atleidimą su išeitine kompensacija. Kad minėtas asmuo užima įtakingą postą Kaune, bylojo ir jo atlyginimas. 2013-iais metais jo darbo užmokestis siekė 5500 Lt per mėnesį ir tai buvo didesnis atlyginimas, nei tuomet gaudavo Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Šiuo metu A.Puidokas ir buvęs Kauno vicemeras K.Kriščiūnas bylinėjasi dėl to, kad mokamą parkavimą administruojanti įmonė sumokėjo už vicemero automobilio remontą.

Kol kas lieka neaišku, ar pasitraukus dabartiniam vis sergančiam ar atostogaujančiam įstaigos direktoriui, bus atverstas naujas šios pagarsėjusios organizacijos veiklos puslapis su naujais žmonėmis ir idėjomis, ar bus narpliojamos senos istorijos, susijusios su esamo vadovo ir jo pavaldinių praeities veikla.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA