V.Baumila išrinktas karščiausiu ir seksualiausiu „Eurovizijos” vyru | Kas vyksta Kaune

V.Baumila išrinktas karščiausiu ir seksualiausiu „Eurovizijos” vyru

delfi.lt 2015/05/20 22:06
wiwibloggs.com nuotr.

Kasmet įsisukus „Eurovizijos“ pasiutpolkei, aptarinėjamos dainininkių suknelės, sceninis įvaizdis ir jų grožybės. Šiais metais interneto blogeriai kaip susitarę nusprendė išrinkti karščiausią ir seksualiausią konkurso vyrą. Rinkimuose be konkurencijos laurus nuskynė Lietuvai atstovaujantis atlikėjas Vaidas Baumila.

Apie tarptautinį dainų konkursą rašantis portalas „Wiwibloggs“ surengė „Next Top Male Model“ rinkimus, kuriuose buvo renkamas charizmatiškiausias ir dailiausią kūną turintis atlikėjas. Dėl šio titulo varžėsi 39 „Eurovizijos“ atlikėjai, tačiau nei vienas iš jų neprilygo Vaidui Baumilai.

Lietuvis surinko daugiau nei 28 tūkst. balsų ir tapo „Next Top Male Model“ rinkimų nugalėtoju.

Vaidas šiuose rinkimuose nugalėjo be konkurencijos, nes antroje vietoje likęs italas Gianluca Ginoble surinko tik 6 tūkst, o trečioje atsidūręs jo tautietis Ignazio Boschetto surinko 3,9 tūkst. balsų.

Gėjų portalo „Gaytimes“ atstovai taip pat išrinko Lietuvos atstovą Vaidą karščiausiu 2015 metų „Eurovizijos“ vyru.

[susije_video kurie=””]

Lietuviui nusileido belgas Loicas Nottet, likęs karščiausių vyrų rinkimų sąrašo antroje vietoje. Trečias seksualiausių dainų konkurso vyrų dešimtuke liko austrų grupės „The Makemakes“ vokalistas Dominicas.

Karščiausių „Eurovizijos“ vyrų rinkimus surengė ir „Goodeveningeurope.wordpress“ blogeriai. Tiesa, šiuose rinkimuose balsavo ne internautai, bet komisija, dalinusi eurovizinius balsus karščiausiems konkurso dalyviams. Daugiausiai – 12 taškų, žinoma, gavo V. Baumila.

„Mes manome, kad Vaidas atitinka visus reikiamus kriterijus laimėti mūsų rinkimus: dailus veidas, dailus veidas ir dailus veidas. Norėdami, kad mes nesame akli. Jis iš tiesų yra puikus ir pavergė mūsų širdis. Sveikiname!“, – rašė konkurso rengėjai.

Vaidas Baumila ir Monika Linkytė „Eurovizijos“ antrajame pusfinalyje pasirodys pirmieji. Transliacijos pradžia ketvirtadienį 22 valandą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA