Metų pabaigoje Birštonas pakvies pailsėti dar vienoje vietoje | Kas vyksta Kaune

Metų pabaigoje Birštonas pakvies pailsėti dar vienoje vietoje

Birštono TIC nuotr.

Birštono ribos plečiasi ir metų pabaigoje atvers dar vieną SPA. Vaizdingoje vietoje įsikūręs kompleksas nustebins lankytojus paslaugų gausa ir kokybe.

[galerija kiek=”10″]

Ilgą laiką ties įvažiavimu į Birštono kurortą stūksojo apleistos vietos, tačiau jau metų pabaigoje ši vieta atgis. Čia atsidarys „Vytautas Mineral SPA“ kompleksas, kuriame lankytojai galės mėgautis įvairiomis gydymosi bei sveikatinimosi paslaugomis. Tai – mineralinių vonių, baseinų ir pirčių kompleksas, medicininės diagnostikos centras bei sveikos gyvensenos akademija. 166 prabangiai ir funkcionaliai įrengti kambariai su nuostabiais vaizdais pro langus leis patogiai jaustis ir ramiai ilsėtis visiems: gydytis atvykusiems lankytojams, romantiškai nusiteikusioms poroms, šeimoms su vaikais, didelėms lankytojų grupėms.

„Vytautas Mineral SPA“ bus naudojamas populiariausias ir daugiausia Baltijos šalyse naudingų mineralų – magnio, kalcio ir natrio, viso 7,9 mg/l – turintis geriamasis natūralus mineralinis vanduo „Vytautas“, garsėjantis teigiamu poveikiu sveikatai. Vandens procedūroms bus naudojamas unikalios mineralinės kompozicijos ir koncentracijos – net 100 mg/l – natūralus mineralinis vanduo iš 715 m. gylio gręžinio, pasižymintis teigiamu poveikiu sąnarių, nervų ir virškinimo ligoms.

Poilsiautojus džiugins ne tik įvairios paslaugos pačiame SPA. Jie galės mėgautis ir tyru oru bei vandens telkiniais, mat „Vytautas Mineral SPA“ įsikūręs itin gražioje vietoje. Aplink miškelis, kviečiantis pasivaikščioti, pro langus matosi raibuliuojantis ežerėlis, o šiek tiek toliau pasitinka Nemunas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA