Situacija nesikeičia: vienoje Kauno vietoje vis dar galima važiuojant pamesti ratus | Kas vyksta Kaune

Situacija nesikeičia: vienoje Kauno vietoje vis dar galima važiuojant pamesti ratus

R. Tenio nuotr.

Sklinda kalbos, jog Kaunas atsikrato duobių miesto vardo, tačiau galima greitai išsklaidyti tokias mintis. Po beveik keturių mėnesių vėl užsukome į Narsiečius ir nustebome, jog situacija ne tik negerėja, o tik blogėja ir gatvės čia tuoj virs amerikietiškais kalneliais.

Sausio pradžioje portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė, jog Narsiečiuose kelio danga primena Marsą – žvyro gatvė, kurioje ant kiekvieno centimetro stūkso duobės. Tuomet valdininkai apie asfaltą kalbų vesti nenorėjo, tačiau tikino, jog gatves šiame rajone lygins, tad bus lengviau pravažiuoti.

Deja, šios dienos realybė kitokia. Po žiemos gatvės visiškai išsimušė ir duobės dar labiau padidėjo. Greideriavimo darbų gyventojai taip pat nesulaukia, tad pasiekti namus tampa nebeįmanoma. O valdininkai, tarsi, ignoruoja šia vietą ir nesiima ne tik jokių darbų, bet taip pat ir nenurodo, kur galima būtų kreiptis.

„Mums žadėjo, kad išgreideriuos kelią, tačiau to niekaip nesulaukiame. Apie asfaltą buvo pasiūlyta iš vis pasvajoti. Rašėme Miesto tvarkymo skyriaus vedėjui A. Pakalniškiui, tačiau jis dabar atostogauja. Iš P. Mačiulio taip pat dar negavome jokio atsakymo. Norime kreiptis į merą ir pasiūlyti pačiam atvažiuoti ir pabandyti pravažiuoti Narsiečių gatves. Be to, čia ne tik duobėtos gatvės, bet nuolat skęstame ir dulkėse. Kas porą dienų išeinu su skuduru ir valau palanges. Neabejoju, kad dulkės viršija leistinas normas“, – skundėsi į redakciją paskambinusi Narsiečių gyventoja.

Skaitytojai tikina, kad didžioji dauguma Narsiečių gatvių yra labai duobėtos, tačiau prasčiausia būklė Vyčio Kryžiaus gatvėje. Čia vienoje didelėje duobėje galima rasti dar tris mažesnes. Vietomis gyventojai patys pradėjo skalda lopyti atsivėrusius kraterius, tačiau ilgalaikio rezultato tai neduoda ir vėl tenka iki namų linguoti išmuštomis gatvėmis ir laužyti savo transporto priemones.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA