Tviskantis „Eurovizijos“ atidarymas: ant raudono kilimo – visos žvaigždės | Kas vyksta Kaune

Tviskantis „Eurovizijos“ atidarymas: ant raudono kilimo – visos žvaigždės

delfi.lt 2015/05/17 20:17

18 valandą Austrijos laiku (19 val – liet. laiku) Vienos rotušėje prasidėjo iškilminga tarptautinio „Eurovizijos” dainų konkurso atidarymo ceremonija. Vartus į jubiliejinę, 60-ą „Euroviziją” ir atvėrė praėjusių metų Europos dainų konkurso nugalėtoja Conchita Wurst.

Pirmieji ant raudono kilimo pasirodė praėjusių metų „Eurovizijos” šeimininkai danai. Po jų – Nyderlandų atstovai. Žvaigždžių spindesiui ant raudono kilimo skirtos net dvi valandos. Po jų susirinkusiųjų laukia oficiali programa įspūdingoje Austrijos sostinės rotušėje. Tiesa, miesto rotušės prieigoje, prie raudono kilimo žvaigždžių iš visos Europos laukia būriai žurnalistų, fotografų.

Lietuviai ant raudono kilimo – tretieji. Monika ir Vaidas specialiai šiai iškilmingai progai išsirinko itin įdomius drabužių ansamblius. Monika Linkytė pasipuošė vyriškais baltais marškiniais ir varlyte, juodu vyrišku švarku. Vaidas Baumila pasipuošė kostiumu.

[susije_video kurie=”2″]

Lietuvos delegacijos priekyje plevėsavo Trispalvė. Mūsų šalies atstovai, kaip ir kiti „Eurovizijos” dalyviai, papozavo fotografams, dalino interviu. Dėl ypatingo žiniasklaidos susidomėjimo V. Bumila ir M. Linkytė raudonuoju kilimu žengė 40 minučių vėliau. Dėl gausybės dalinamų interviu juos netgi aplenkė kitų šaių delegacijos.

Raudonuoju kilimu link Vienos rotušės žengiančius konkurso dalyvius ir šalių delegacijas stebėtojų minia pasitiko audringais aplodismentais. Ovacijomis ir sveikinimo šūksniais buvo sutikti ir lietuviai.

Žinoma, bene ryškiausia vakaro karaliene buvo Conchita Wurst, iškovojusi Austrijai pergalę „Eurovizijoje”. Konkurso atidarymo vakarą ji pasirodė su įspūdinga suknele, apnuoginusia pečius, nugarą ir tatuiruotę ant jos. Žurnalistai nepaleido jos, ėmė interviu, o fotografai prašė papozuoti.

[susije_video kurie=”1″]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA