Kauniečiui nusišypsojo sėkmė ir jis loterijoje išlošė virš 7 mln eurų | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui nusišypsojo sėkmė ir jis loterijoje išlošė virš 7 mln eurų

Asociatyvi nuotr. / R.Tenio nuotr.

7 mln. 643 tūkst. eurų, arba daugiau kaip 26 mln. litų, – tiek pinigų loterijoje „Eurojackpot“ laimėjo žaidėjas, bilietą pirkęs Kaune. Tai jau antras solidus lietuvių laimėjimas šioje loterijoje per pastarąsias tris savaites ir didžiausias kada nors Lietuvoje laimėtas loterijos prizas.

Lietuvis loterijoje nuskynė milijonus, o rekordinis šio penktadienio „Eurojackpot“ pagrindinis prizas – 90 mln. eurų – atiteko vienam žaidėjui iš Čekijos. „Scanpix“ nuotr.

Penktadienio, gegužės 15-osios, vakarą išriedėję loterijos „Eurojackpot“ kamuoliukai sėkmę lėmė kol kas nežinomam žaidėjui iš Lietuvos. Jis arba ji loterijos bilietą pirko penktadienį Kaune, Kuršių gatvėje, įsikūrusioje parduotuvėje „Iki“.

Laimingasis žaidė su kompiuterio parinktais skaičiais. Jis atspėjo penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių ir kartu su dar dviem žaidėjais iš Ispanijos ir Vokietijos pasidalijo rekordiškai išaugusį antrąjį „Eurojackpot“ prizą – daugiau kaip 22 milijonus 930 tūkstančių eurų.

Atsiėmęs savo laimėjimo dalį lietuvis savo sąskaitą papildys 7 643 519,60 eurų (daugiau kaip 26 mln. litų). Tai bus didžiausias kada nors išmokėtas laimėjimas Lietuvos loterijų istorijoje.

Pastarąsias tris savaites „Eurojackpot“ žaidėjai varžėsi dėl rekordinių pagrindinio prizo sumų. Lietuviams išskirtinai sekėsi. Balandžio 24 d. garbaus amžiaus kaunietė „Eurojackpot“ lošime taip pat atspėjo penkis pagrindinius bei vieną papildomą skaičių ir laimėjo daugiau kaip 291 tūkst. eurų. Laimingą bilietą Kėdainiuose „Perlas Plius“ prekybos vietoje pirko jos duktė ir padovanojo mamai gimimo dienos proga.

Rekordinis šio penktadienio „Eurojackpot“ pagrindinis prizas – 90 mln. eurų – atiteko žaidėjui iš Čekijos. Tai buvo pirmas kartas „Eurojackpot“ žaidimo istorijoje, kai pagrindinis prizas ne tik pasiekė didžiausią taisyklėse numatytą sumą, bet ir laikėsi viršūnėje net dvi savaites. Kadangi pagrindinis prizas daugiau neaugo, kur kas daugiau pinigų buvo galima laimėti atspėjus 5 pagrindinius ir vieną papildomą skaičių – šį penktadienį prizas siekė daugiau kaip 22 milijonus 930 tūkstančių eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA