Skaitytoja: „Muziejų naktų“ organizatoriai suklydo ir paliko pulką ašarojančių vaikų | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: „Muziejų naktų“ organizatoriai suklydo ir paliko pulką ašarojančių vaikų

Skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja, informuodama, jog ne viskas vyksta pagal ankščiau skelbtą „Muziejų naktų“ planą. Anot kaunietės, Tado Ivanausko muziejuje ekspozicija buvo vakar, o šiandien lankytojus pasitinka pikta kasininkė.

[galerija kiek=””]

„Kaune vyksta nuostabus veiksmas: gatves muzikos diena ir muziejų naktis. Super laikas su draugais ir šeimomis. Tad nusprendėme aplankyti Tado Ivanausko zoologijos muziejų ir buvome nemaloniai nustebinti.

Nors muziejų nakties organizatoriai skelbė, kad šiame muziejuje bus galima susipažinti su naktiniais gyvūnais gegužės 16 dieną, prieigose mus pasitiko kita data – gegužės 15-oji. Pikta kasininkė, pasiskundusi, kad jau vakar sėdėjo iki 22 valandos „už dyką po darbo“ ir pasiūlė mums arba susimokėti, arba pasišalinti.

Taigi dalinamės informacija, kad kiti nekeliautų iki šio muziejaus ir neliktų nusivylę, kaip pulkas ašarojančių vaikų ir grupė turistų iš sostinės“, – savo laiške dėstė skaitytoja.

Anot jos, renginio organizatoriai skelbė vieną datą, nors visos ekskursijos vyko kitu laiku. Be to, buvo skelbiama, jog į muziejų bus galima patekti nemokamai, tačiau kasininkė pareikalavo susimokėti. Skaitytoja pataria verčiau šiai nakčiai aplankyti kitus Kauno muziejus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA