Kauną drebino rekordinis „Naktinis krepšinis” | Kas vyksta Kaune

Kauną drebino rekordinis „Naktinis krepšinis”

R.Tenio nuotr.

Ne vienerius metus Kaune vykę renginiai „Naktinis krepšinis“ ir „Live from Kaunas streets“ šiemet susijungė į vieną grandiozinį projektą. Penktadienį, 13 valandą prasidėjusios krepšinio kovos tęsis beveik iki 3 valandos nakties.

Renginyje dalyvaujantys turėjo galimybę ne tik varžytis krepšinio kovose, bet ir klausytis ir linksmintis kartu su hip hop atlikėjais. Operatyvūs, Garazhe nerūkoma, Omerta, Tavo tėvas, Dogma, Domas ir Karoona, Tie geresni, Gatvės lyga & Soundsystem, Lilas ir Innomine – toks muzikantų sąrašas šiemet papuošė „Naktinio krepšinio“ muzikinę programą.

„Iš fakulteto krepšinio turnyro per dešimtmetį renginys užaugo iki gatvės kultūros festivalio. Praeitais metais turnyre dalyvavo 174 komandos, o šiemet tikimės sulaukti daugiau kaip 250“, – teigė vienas iš organizatorių M. Anusevičius.

Šiais metais turnyras tapo oficialia „FIBA 3×3 Planet“ platformos dalimi, todėl vakarinės dalies turnyro nugalėtojai laimėjo galimybę sudalyvauti tarptautiniame turnyre Sankt Peterburge, kur tarp 16 geriausių Europos komandų varžysis dėl piniginių prizų, bei patekimo į dar didesnį turnyrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA