LRT Opus terasa Kaunui dovanoja nemokamą kylančių švedų žvaigždžių koncertą (video) | Kas vyksta Kaune

LRT Opus terasa Kaunui dovanoja nemokamą kylančių švedų žvaigždžių koncertą (video)

Šiemet Kaune atsiradusi LRT Opus terasa, „Ryšių kiemelyje“ miestiečius kviečia ne tik mėgautis žinomų lietuvių atlikėjų hitais, tačiau siekia supažindinti ir su kylančiomis užsienio grupėmis. Viena tokių pirmųjų jau šį penktadienį taps DNKL iš Švedijos.

Grupę sudaro trys švedai. Jų hounting electro pop muzika puikiai tinka vėlyviems vasaros vakarams ir ankstiems rudens vakarams. Grupė įsižiebė 2013 metais ir nuo to laiko aukštinama spaudos visame pasaulyje. Šiemet jie buvo pakviesti į prestižinį „Tallinn Music Week“ festivalį.

Jų debiutinė daina – „Hunt“ sulaukė tūkstančių peržiūrų ir perklausų „YouTube“ portale, o šie metai daug plačiau nušvies grupę, kuri kyla ir gali tapti viena geidžiamiausių visoje Švedijoje.
DNKL pavadinimas, tai yra vokiško žodžio „Dunkel“ (tamsus – vert.) sutrumpinimas. Būtent jų kūriniuose didelę dalį užima į mistinį pasaulį nukeliantys garsai.

„Labiausiai mes norime išryškinti muziką, ne žmones, kurie yra už jos. Mums yra daug įdomiau leisti muzikai kalbėti už save“, – tvirtino šio penktadienio svečiai DNKL.

Nemokamą įėjimą į koncertą kauniečiams dovanoja „Volfas Engelman“, kurie renginio metu pristatys naują kvietinio alaus rūšį su analogišku pavadinimu „Dunkel“.

LRT Opus terasą Kaune galite rasti pačioje senamiesčio širdyje – Rotušės aikštėje, „Ryšių kiemelyje“.

Ketvirtadienį DNKL koncertuoja Vilniuje, Menų fabrikę „LOFTAS“, o penktadienį savo viešnagę Lietuvoje pratęs Kaune. Juos apšildys lietuviai „King Sleep“.

Daugiau informacijos apie koncertą rasite mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA