Ieškome adresato, kam perduoti iš užsienio siunčiamus meilės laiškus | Kas vyksta Kaune

Ieškome adresato, kam perduoti iš užsienio siunčiamus meilės laiškus

Skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė atvirlaiškiai su meilės žodžiais, kurie adresato nepasiekė. Skaitytojas tikina, kad meilės laiškai mėtosi laiptinėje, tad gaila, jog nuoširdi meilė nepasiekia merginos, mat ant atvirlaiškių nėra nurodytas buto numeris.

„Snieguole, norėčiau dar kartą, vėl ir vėl sugrąžinti mus į tas nuostabias akimirkas. Linkėjimai iš Barselonos. Myliu Tave. Dainius. Labai myliu“, „Miela Snieguole, tai nepamirštama, tai nuostabu, tai šilta, tai miela, tai stebuklinga, tai mes… Myliu Tave. Dainius“. Tokiais žodžiais mylimąją bando pasiekti, greičiausiai šiuo metu užsienyje esantis Dainius. Deja, nuoširdūs žodžiai, užrašyti ant spalvotų atvirlaiškių, merginos nepasiekia.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai tikina, jog jau kuris laikas meilės laiškai mėtosi Kęstučio gatvės 68-ojo namo laiptinėje. Išsiilgusio vaikino meilės prisipažinimas ir ilgesys negali sušildyti merginos širdies, nes ant atvirlaiškių nėra nurodytas buto numeris. Paštininkas tiesiog atneša Snieguolei siunčiamus laiškus ir palieka juos prie pašto dėžučių.

Gyventojai tikina, jog tokia nuoširdi meilė negali taip sunykti daugiabučio laiptinėje ir turi būti perduota tai, kuriai vaikinas išlieja visą savo širdį. Iš laiškų jaučiasi ne tik begalinė meilė, bet taip pat ir ilgesys. Atvirukai siųsti iš meilės miesto – Paryžiaus bei Barselonos, tad greičiausiai vaikinas užsienyje laiką leidžia be savo išrinktosios. Jam labai svarbu, kad mylimoji žinotų, jog jis jos nepamiršo, labai ilgis ir be galo myli. Galbūt ir mergina laukia iš vaikino kokių nors žinių, tačiau gražūs žodžiai jos nepasiekia.

Padėkite Dainiui surasti mylimąją Snieguolę, kuri greičiausiai gyvena Kęstučio gatvėje. Juk tikros meilės žodžiai negali užgęsti ir būti numesti laiptinės pakampėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA