Piliakalnio gatvėje gudraujančių vairuotojų tyko policija (apylankų video) | Kas vyksta Kaune

Piliakalnio gatvėje gudraujančių vairuotojų tyko policija (apylankų video)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Panemunės gyventojai nuo savaitės pradžios tapo dar labiau izoliuoti nuo miesto. Negana to, jog tiltas dar neatidarytas, tai nuo pirmadienio savo namus nuo centro gali pasiekti tik apylankomis, mat Piliakalnio gatvėje vykdomi buities nuotekų tinklų įrengimo darbai. Visgi, atsiranda tokių, kurie nepaiso sustatytų ženklų ir nori namus pasiekti greičiau. Tokie bandymai gali atnešti piniginių nemalonumų.

Pirmadienio rytą Panemunės gyventojai pradėjo įprastai: puodelis kavos, pusryčiai, o po to įprastiniu keliu važiuoti į darbą. Tačiau grįžti į namus teko ilgaisiais keliais, mat šiuo metu Piliakalnio gatvėje tarp Jiesios plento ir Napoleono kalno vyksta komunaliniai darbai, dėl kurių eismas į Panemunę yra draudžiamas. Visgi, kai kurie vairuotojai nekantrauja greičiau sugrįžti į namus, tad pažeidinėja Kelių eismo taisykles. Tokie gudruoliai jau sulaukė ir pareigūnų dėmesio.

[susije_video kurie=”1″]

„Yra kelio ženklai įrengti, jog važiuoti reikia apylankomis, o kad vairuotojai nepaiso ženklų, tai jau ne mūsų atsakomybėje. Berods šiandien Piliakalnio gatvėje stovėjo policijos pareigūnai, kurie baudė ženklų nematančius vairuotojus. Šiuo metu Panemunę galima pasiekti tiek iš Petrašiūnų, tiek iš Aleksoto. Važiuojant Europos prospektu galima į tą pačią Piliakalnio gatvę išsukti“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduotojas Gintautas Degutis.

[susije_video kurie=”2″]

Nuo savaitės pradžios į Panemunę nuo centro gali važiuoti tik viešasis transportas, o kiti Panemunę gali pasiekti tik kitais keliais. Eismas iš Panemunės į centrą nėra draudžiamas.

Piliakalnio gatvėje iki mėnesio galo bus vykdomi buities nuotekų tinklų įrengimo darbai. Valdininkai supranta, jog tokie eismo ribojimai dar labiau apsunkina susisiekimą su Panemune, tačiau laukti negalėjo. Jų teigimu, komunaliniai darbai turėjo būti padaryti iki vasaros pradžios, nes tai ES projektas, todėl nebuvo galima laukti, kol bus atidarytas Panemunės tiltas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA