Ką veikti Kaune šį savaitgalį? | Kas vyksta Kaune

Ką veikti Kaune šį savaitgalį?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Iki vasaros liekant vis mažiau dienų ir vis šiltėjant orams mieste atsiranda daugybė koncertų, užsiėmimų bei kitų veiklų Kaune. Portalas „Kas vyksta Kaune“ nuo šiol kiekvieną savaitę apžvelgs svarbiausius renginius.

PENKTADIENIS (05.08)

Jau šiandien savo finalinį akordą užgros RAFES festivalis. Uždaromasis koncertas vyks KTU Studentų miestelyje, kur gros G&G Sindikatas, Lilas ir Innomine, Baltasis Kiras, Tie Geresni bei daug kitų atlikėjų.

Į „Ryšių kiemelį 837“ atvažiuoja pirmasis užsienio svečias. Šį vakar ant scenos po atviru dangumi lips estai „Lexsoul Dancemachine“.

Nacionaliniame Kauno dramos teatre vyks spektaklis visai šeimai „Mechaninė širdis“.

Tuo tarpu Kauno kameriniame teatre praleisti vakarą kvies komedija „Kavinę Pas Blezą“.

„Renginių Oazėje“ galėsite mėgautis visomis kultinėmis Kastyčio Kerbedžio dainomis bei pirmieji išgirsti tik ką įrašytas naujas dainas.

„PuntoJazz“ palėpėje taip pat netrūks veiksmo, kadangi čia triukšmaus visas „Diksilendas Sweetband“.

Toliau tęsiasi Tarptautinis kamerinės muzikos festivalis „Avanti“. Penktadienį savo pasirodymus atliks duetai ir vokaliniai – instrumentiniai ansambliai.

Naktinis klubas „NOX“ pristato „Avantgarde“ renginių seriją kartu su talentingąja Ginte Sičiūnaite ir ko gero charizmatiškiausiu Latvijos gitaristu De Vansh.

ŠEŠTADIENIS (05.09)

Kauno „Žalgirio“ arenoje yra organizuojamos vienas prestižiškiausių šokių turnyrų „Gintarinė pora“. Šių tarptautinių varžybų dėka išaugo visa grupė Lietuvos čempionų, garsinusių ir garsinančių mūsų šalies vardą visame pasaulyje.

Šeštadienį prognozuojamas puikus oras ir nuostabus reginys Zapiškyje vyksiančioje tradcinėje aitvarų šventėje.

Nuo pat pirmadienio prasidėjusi „Dizaino savaitė“ išbėga į finišo tiesiąją „Ryšių kiemelyje 837“, kur bus surengtas Jurgio Didžiulio bei grupės „Ritmas kitaip“ koncertas.

Šeštadienį kviečiame keliauti į Burbiškio dvarą, kur vyks tradicinė Tulpių žydėjimo fiesta.

Kauno Rotušės aikštė iki pat 22 val. virs pulsuojančios mados arena. Nuolat kintanti „Fashion bazaar“ mugė, kiekvienais metais pritraukianti vis gausesnį būrį papuošalų, rūbų, namų interjero detalių, aksesuarų kūrėjų bei prekės ženklų ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių, su pražydusiu pavasariu persikelia į centrinę miesto aikštę.

Dar ne taip seniai įvykus pirmajam „Running dinner“ Kaune, metas vėl suburti komandą, ieškoti skaniausių receptų ir nusiteikti puikiai praleisti dieną susipažįstant su naujais žmonėmis bei ragaujant skanaus maisto antrajame tokiame renginyje.

Rotušės aikštėje vyks senovinių automobilių paroda, kurie kažkada buvo įprasti akiai, tačiau šiandien jie automobilių dizaino raidos pavyzdys.

Europos dienai paminėti visus kviečia į Nemuno salą jaukiam piknikui bei taip susipažinti su įvairiomis kultūromis.

Taip pat visos šeimos yra laukiamos Nacionaliniame Kauno dramos teatre, kur vyks spektaklis „Mechaninė širdis“.

„PuntoJazz“ palėpėje Garbanotas Bosistas pristatys savo albumą.

Jau nekartą pečiais apsitrynę stiliai – regis ir hip-hopas, vėl skleis geras vibracijas iš Lizdo kolonėlių. Šeštadienį patefonas į patefoną susitiks du pirmaujantys savo lygose meistrai: DJ Mamania bei E-Roott.

Šį šeštadienį „XATA“ dėkos visiems, kas šoko su jais viso sezono metu bei paskelbs daranti vasaros pertrauką.

Jaukiame Nisha bare atlikėja, dainų ir tekstų autorė Sil koncertuos su gitaristu Dominyku Loda.

Naktiniame klube „NOX“ puikiai žinomas Lietuvoje didžėjus Driule XL pristato savo vardinę renginių seriją Driule & The Gang.

Tikrai meilei reikia mylinčių moters ir vyro, tobulam vakarėliui – smagaus ritmo ir melodingo gyvų instrumentų skambesio… Mojo Lounge vakarėlių ciklas „Symphony“ jus kviečia visas šias puzlės detales sujungti į vieną vietą.

SEKMADIENIS (05.10)

„Ryšių kiemelis 837“ kiekvieną sekmadienį kauniečius kvies į didžiausią miesto blusturgį, vintažinį turgelį. Čia taip pat užsukę ras ir retro automobilių parodą, Nykštuko lėlių teatrą, ekskursijas po Ryšių Istorijos muziejų bei Lindy Hop šokius po atviru dangumi.

Kauno „Žalgirio“ arenoje yra organizuojamos vienas prestižiškiausių šokių turnyrų „Gintarinė pora“. Šių tarptautinių varžybų dėka išaugo visa grupė Lietuvos čempionų, garsinusių ir garsinančių mūsų šalies vardą visame pasaulyje.

„Stumbras“ keliasi rungtyniauti į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną, kuriame žais A lygos XII turo rungtynes su kita Kauno komanda – „Spyriu“.

Sekmadienį Nacionalinis Kauno dramos teatras kviečia į spektakllį „Liūdnas Dievas“.

Meilės dienos išvakarėse „Dizaino savaitė“ atrakins pirmą oficialų Rūtų Darželį Kaune.

Į Girstučio rūmus pasibels Ukrainos cirkas, kur jūsų laukia nauja šiuolaikiška, kvapą gniaužianti programa, kurios metu pamatysi lazerių šou, šiuolaikines projekcijas, stulbinančius pasirodymus su neonais, daugybę specialiųjų efektų ir kt.

Daugiau renginių rasite mūsų renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA