FBK „Kaunas“ ketvirtadienį sugrįžta į legendinius namus | Kas vyksta Kaune

FBK „Kaunas“ ketvirtadienį sugrįžta į legendinius namus

Futbolo Bendruomenės Klubas „Kauno“ futbolininkai po ilgos pertraukos vėl turės progą užlipti ant legendinio S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadiono vejos. Šį ketvirtadienį Geltonai Žali savo stadione priims Pakruojo „Kruojos-2” komandą ir LFF I lygos septintajame ture savo žiūrovus bandys pradžiuginti pergale.

[galerija kiek=””]

Paskutinį kartą, Geltonai Žalią aprangą vilkintys futbolininkai, miesto centriniame stadione oficialiose rungtynėse žaidė 2011 metų spalio 23 dieną su Gargždų „Bangos“ klubu. Taip pat 2012 metų sezoną FBK „Kaunas“ užbaigė S. Dariaus ir S. Girėno stadione draugiškomis rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“.
K
etvirtadienį į laikinąją sostinę atvykstantis Pakruojo “Kruojos” dubleriai yra kauniečių kaimynai turnyrinėje lentelėje ir po šešių rungtynių turi iškovoję 6 taškus. Šiaurės Lietuvos klubas I lygos starte šventė dvi pergales, prieš „Šilą“ ir „Lokomotyvą“, o vėliau patyrė keturis pralaimėjimus iš eilės.

Geltonai Žali keturis pastaruosius turus niekaip nesugeba pradžiuginti savo ištikimiausių sirgalių ir S. Dariaus ir S. Girėno stadione tikisi nutraukti šią nesėkmių seriją.

Dovana žiūrovams

Žiūrovai atėję į S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadioną ir nusipirkę bilietą į rungtynes, galės dalyvauti loterijoje ir laimėti UAB “Sostena” įsteigtą prizą – bandomąjį važiavimą su naujuoju Renault “Twingo”. Akcijos prizo traukimas įvyks rungtynių pertraukos metu.

Akcijoje gali dalyvauti 18 metų sulaukę asmenys, turintys galiojantį B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA