Motoakrobatai privertė žiūrovus aikčioti | Kas vyksta Kaune

Motoakrobatai privertė žiūrovus aikčioti

Sėkmingai startavęs 2014 metais ir aplankęs dvi arenas Lietuvoje, motociklininkų akrobatinis šou „Stunt Riding Euro Cup“ grįžo į „Žalgirio“ areną. Stulbinantys motoakrobatų pasirodymai privertė publiką aikčioti iš nuostabos.

Kontraversišku sportu laikoma ir labiau šokiams ar dailiajam čiuožimui prilyginama sporto šaka – akrobatinis motociklizmas – vis populiarėja pasaulyje. Uždaroje erdvėje organizuojamas kupinas adrenalino šou- puiki galimybė išvysti geriausius Europos akrobatinio motociklizmo asus, bekovojančius tarpusavyje dėl gausaus 6000 eurų prizinio fondo.

Triukai, atliekami ant riedančio motociklo, kurių daugelis negalėtų atlikti netgi stovėdami ant tvirtos žemės, sužavėjo daugelį praeitais metais. Tad šiemet dalyviai grįžo su dar stipresniais pasirodymais.

„Stunt riding“ asai, kompetetingi teisėjai ir žiūrovų susižavėjimo šūksniai ir plojimai – tai, ką pamena ne vienas, apsilankęs arenoje. Nemačiusieji ir nebuvę renginyje įgyjo puikią progą savo akimis išvysti tai, ką benzingalviai išdarinėja su savo motoriniais žirgais didžiausioje tarp Baltijos šalių „Žalgirio“ arenoje.

Gyvybei pavojingi triukai, dviračių monstrų variklių gausmas, adrenalinas ir puiki nuotaika – visa tai pasitiko kiekvieną motociklų šou žiūrovą. Neeilinį trečiadienį neeilinis šou sukvietė būrius kauniečių, kurie šį renginį prisimins dar ilgai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA