Publikacija paskatino kauniečius paieškoti daugiau užrašų | Kas vyksta Kaune

Publikacija paskatino kauniečius paieškoti daugiau užrašų

Skaitytojų nuotr.

Praėjusią dieną portalas „Kas vyksta Kaune“ publikavo straipsnį, kuriame skelbė, jog policija sugavo sienas paišiusius asmenis, kuriems dabar gresia nemalonumai. Kauniečiai šiandien tiesiog paskandino redakciją nuotraukomis, kuriose užfiksuota dar daugiau to paties braižo užrašų.

Kadangi siūloma sienų terliotojus bausti ne už vieną užrašą, padarytą Senamiesčio požeminėje perėjoje, o už visus, kurie yra mieste, kauniečiai sujudo ir patys užfiksavo gausią užrašų galeriją. Piliečiai tikina, jog gavosi tarsi atrakcija, mat su draugų kompanija pasivažinėjo senamiesčiu ir užfiksavo „Death“ (liet. mirtis) užrašus ant sienų, tvorų, lietvamzdžių ir kt. Visgi, nuotraukose užfiksuoti užrašai yra tik miesto centre, tačiau kiek jų stūkso toliau nuo miesto širdies, lieka neaišku.

Tikimasi, jog pažeidėjus, nubaudus didesne bauda, tai bus tarsi pamoka tiek jiems patiems, tiek kitiems, kurie nori įsiamžinti viešoje erdvėje ir taip niokoti žmonių turtą. Kiti kauniečiai siūlo bausti ne pinigine bauda, o viešaisiais darbais, kurių metu patys valytų ant sienų parašytus užrašus arba perdažinėtų sienas savomis išlaidomis.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog prieš kelias dienas policija paprašė surasti asmenis, kurie Vilniaus gatvės požeminėje perėjoje dažais išpaišė sienas. Nepraėjus nė parai, buvo sučiupti du jaunuoliai – mergina ir vaikinas. Jie apklausti policijoje.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA