Kauno policininkai padėjo Klinikas pasiekti laiku | Kas vyksta Kaune

Kauno policininkai padėjo Klinikas pasiekti laiku

Kiekvieną kartą malonu sulaukti tokių laiškų. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 1-ojo būrio vyriausiajam patruliui Ruslanui Gusevui ir patruliui Šarūnui Janulevičiui dėkoja, į LSMUL Kauno klinikas dėl inksto transplantacijos skubėjusi pilietė. Linkime sveikti!

„Norėčiau pasidalinti ir savo istorija. Man tai buvo didžiulė nepakartojama pareigūnų pagalba. Kovo mėn. 23 į 24 d. naktį gavau iškvietimą į Kauno universitetines klinikas inksto transplantacijai. Visą laiką dializės buvo atliekamos Vilniuje Santariškių UK ligoninėje. Sūnus vežė mane į Kauną naktį, nežinome kur važiuoti, sustojome prie VMI esančios už Garliavos ir stabdome automobilius, kad pasiklausti kelio į Kauno klinikas.

Niekas nestojo nes buvo apie 1.00 val. nakties. Dievulis davė, kad atvažiavo Kauno policininkų automobilis.

Pasakėme, kad esu iškviesta į inksto transplantaciją, skubame, o kelio nežinome. Labai geranoriškai ir greitai Kauno pareigūnai palydėjo iki pat klinikų. Ačiū JIEMS, nors nežinome nei pavardžių nei vardų. Bet šiandien norisi ištarti AČIŪ KAUNO POLICIJAI, KAD DIRBATE ŽMONĖMS. Jūs labai reikalingi. Alma“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA