Žmonės vis dar rikiuojasi prie VMI | Kas vyksta Kaune

Žmonės vis dar rikiuojasi prie VMI

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiandien paskutinė diena, kuomet galima deklaruoti pajamas, todėl eilės Valstybinėje mokesčių inspekcijoje nesibaigia. Kai kuriems teko ir porą valandų pralaukti. Laukiantieji tikina, jog deklaruoti pajamas internetu yra per sunku.

Apie šimtui kauniečių neužteko kelių mėnesių susitvarkyti pajamų deklaracijos dokumentų, todėl teko keliauti į Valstybinę mokesčių inspekciją ir stovėti ilgose eilėse. Paklausti, kodėl nedeklaruoja internetu, dažnai sulaukiamas atsakymas, jog tai daryti pačiam yra per daug sudėtinga.

„Turiu išsiėmęs patentą, tad reikia parodyti, kiek uždirbau. Kaip visada pritrūksta laiko, todėl ir laukiau iki paskutinės dienos. O internetu neatsimenu, kaip reikia pildyti, tad pagalvojau, jog atvažiavus čia, bus lengviau užsipildyti deklaraciją“, – kalbėjo eilėje laukiantis Andrius.

Kiti negaišo laiko ilgai stovėdami eilėse. Jie pasiėmė eilės numerį ir iškeliavo tvarkyti savo reikalų.

„Pro šalį važiavau, tai galvoju užsipildysiu. Pasiėmiau eilės numerį ir išvažiavau. Praėjo jau kelios valandos, tai labai laiku grįžau“, – sakė kaunietė Sandra.

Valstybinė mokesčių inspekcija paprastai dirba iki 17 valandos, tačiau šiandien įstaiga dirbs tiek, kiek reikės. Jei bus kauniečių, kuriems dar reikalinga pagalba pildant pajamų deklaracijas, VMI darbuotojai mielai padės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA