Dviračių medžio atidarymą palydėjo margaspalvių dviračių paradas | Kas vyksta Kaune

Dviračių medžio atidarymą palydėjo margaspalvių dviračių paradas

R. Tenio nuotr.

Prasidėjo festivalis „Dizaino savaitė“. Ta proga dešimtys kauniečių pasipuošė dviračius ir prariedėjo miesto centru, o Rotušės aikštėje tradiciškai atidarytas „Dviračių medis“.

Dviračių parduotuvė „ManoDviratis.lt vėl subūrė kauniečius, neabejingus dviračiams. Dešimtys dviračių entuziastų originaliai papuošė savo dviračius ir iš Rotušės aikštės keliavo iki Laisvės alėjos fontano bei grįžo atgal sukeldami praeivių šypsenas. Dalyviai vadovavosi organizatorių šūkiu „Neišradinėk dviračio, tiesiog pažvelk į jį išradingai“, tad dviračių parade buvo galima išvysti pačių keisčiausių dviračių „kostiumų“. Šventės pabaigoje apdovanoti originaliausi dviračių parado dalyviai.

„Dizaino savaitės 2015“ proga pagrindinėje miesto aikštėje buvo atidarytas jau tradicija tapęs „Dviračių medis“, kuris stovi Kalėdų eglutės vietoje.

„Nesmagu, kai pagrindiniame traukos centre stūkso plikas stulpas, todėl sugalvojome jį padaryti vasarišką, tad jau ne pirmą kartą čia įkeliame papuoštus dviračius ir taip atidarome dviračių sezoną. Be to, tai ne tik skirta išnaudoti karkasą vasaros metu, tai taip pat reikalinga, kad dviračiai būtų dar labiau populiarinami mieste“, – kalbėjo renginio organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA