Dėl R. Meilutytės mažosios taurės varžosi per 400 vaikų | Kas vyksta Kaune

Dėl R. Meilutytės mažosios taurės varžosi per 400 vaikų

R. Tenio nuotr.

Kauno plaukimo centre vyksta Rūtos Meilutytės „Mažosios taurės“ varžybos. Dėl šio prizo varžosi virš 400 jaunųjų plaukikų.


R.Meilutytės labdaros ir paramos fondas šiandien į Kauno plaukimo centrą sukvietė šimtus jauniausių plaukikų ne tik iš Kauno, bet taip pat ir iš kitų Lietuvos miestų. Varžybose taip pat dalyvauja ir plaukikai iš Latvijos.

Keturiose mergaičių ir berniukų amžiaus grupėse 50 metrų nuotolyje visais plaukimo stiliais ir mišriose estafetėse 8×50 laisvu stiliumi varžosi 7-10 metų amžiaus jaunieji plaukikai.

Varžybų tikslas – paskatinti visus pradedančiuosius plaukikus pasirinkti plaukimą kaip visavertį fizinio išsivystymo ir sveikos gyvensenos šaltinį, o talentingiausius ir atkakliausius – siekti sportinių aukštumų.

Komandai nugalėtojai bus įteikta taurė, varžybų rungčių prizininkai bus apdovanoti medaliais, dalyvių diplomais ir varžybų rėmėjų dovanėlėmis, varžybų geriausia plaukikė ir geriausias plaukikas – specialiais prizais, o varžybas laimėjusiai komandai Rūta Meilutytė skirs išskirtinį asmeninį „prizą“ – plaukimo pamoką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA