Skaitytojas: net policija leido automobilį statyti bet kaip | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: net policija leido automobilį statyti bet kaip

Skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas Dainius, rašydamas, jog vakar dėl automobilio statymo susiginčijo su kitu kauniečiu. Abiems nesutarus, buvo iškviesti pareigūnai, tačiau jų atsakymas gerokai nustebino.

„Noriu pasidalinti patirtu lengvu šoku. Viskas vyko Lukšio gatvėje, prekybos centro „IKI“ stovėjimo aikštelėje, apie 13 valandą. Vietos kur statyti automobilį praktiškai nebuvo. Kol mano šeima buvo parduotuvėje, viena kita vieta atsilaisvino. Ir štai netrukus parkuotis pradėjo „VW Passat“. Tik nepavadinčiau tai parkavimu, tiesiog atvažiavo ir nemetė automobilį.

Aišku, man pasidarė keista ir pikta, tad paprašiau, kad savo „pasatuką“ pastatytų deramai, bet man, su nepasitenkinimu, atsakė: „Kaip noriu, taip statau“. Tada ir viskas prasidėjo.

Apsikeitėme keliais žodeliais, kiti vairuotojai, kurie norėjo pasistatyti šalia, buvo ir šokiruoti. Nuo tokio vairuotojo elgesio labai užpykau ir paskambinau 112 bei iškviečiau policiją. Atvyko gana greitai, bet čia pasidarė dar linksmiau.

Pati Keliu policija buvo jo pusėje ir apkaltino mane neturėjimu, ką veikti ir įrodinėti, kad jis yra teisus ir gali statyti automobilį, kaip jam patinka, kelių eismo taisyklės leidžia. Juokas per ašaras.

Tai kyla klausimas, kam tada tos sužymėtos linijos? Ginčiai vyko kokia 15 minučių ir finale jau policija norėjo sustatyti mums aktus už viešos tvarkos pažeidimus. Kam tada reikalingas kelių parkavimo egzaminas, kuris vertinamas labai griežtai.

Labai įdomu kitų žmonių nuomonė, kas teisus?“, – išdėstęs problemą paklausė skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA