Sportiškos gražuolės varžėsi fitneso ir bikini čempionate Kėdainiuose | Kas vyksta Kaune

Sportiškos gražuolės varžėsi fitneso ir bikini čempionate Kėdainiuose

delfi.lt 2015/04/19 09:55

Šeštadienį Kėdainiuose vyko Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikini čempionatas. Jame pirmosios pasirodė dailiosios lyties atstovės, tarp kurių bikinio fitneso kategorijoje varžėsi ir grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė.

„Be galo džiaugiuosi, kad papuoliau į finalą, nes tikrai labai ruošiausi ir stengiuosi kuo geriau pasirodyti. Visos dalyvės vertos pagarbos, nes šis sportas yra labai sunkus, reikia daug ko atsisakyti, prisižiūrėti maistą, režimą. Sportininkai, kurie ruošiasi šioms varžybos negali sau leisti valgyti greito maisto, gerti alkoholio ir daugelio kitų dalykų“, – DELFI sakė I. Burlinskaitė.

Paklausta, kaip vertina savo jėgas su kitomis čempionate dalyvaujančiomis moterimis, grupės „Kitokios“ narė kuklinosi.

„Nenorėčiau savęs vertinti, tegul žiūrovai ir teisėjai mane vertina. Varžovės tikrai stiprios ir labai džiaugiuosi, kad patekau į finalą. Ar jaučiuos pilnai pasiruošusi? Manau, visada norisi geriau pasiruošti. Mes, moterys visada rasime kur galėtume pasitempti ir labiau pasiruošti. Apskritai kol kas esu patenkinta rezultatu, nes pasiruodžiau geriau nei pirmąjį kartą“, – savo mintimis po pasirodymo dalijosi I. Burlinskaitė.

Jaudulio moteris sako nejautusi, nes yra pratusi pasirodyti prieš didelę minią žmonių koncertų metu.

„Žinoma, dainavimas ir pasirodymas fitneso varžybose skiriasi. Gal šiek tiek buvo jauduliuko“, – neslėpė moteris.

Anksčiau I.Burlinskaitė DELFI yra sakiusi, kad iki čempionato nori pasiekti 50 kilogramų svorį, tačiau suprato, kad toks svoris yra per mažas. Moteris sakė, kad jai netgi reikėjo priaugti keletą papildomų kilogramų. Šiuo metu I. Burlinskaitė sveria 55 kilogramus.

Šeštąją vietą Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikini čempionate užėmusi I. Burlinskaitė sakė, kad savo pasirodymu liko patenkinta ir užimta vieta tikrai jos nenuvylė.

„Kitos dalyvės buvo labai stiprios. Akivaizdu, kad reikia daugiau dirbti ir tobulėti. Lietuvos čempionato lygis aukštas, dalyvių daug, todėl esu laiminga vien dėl to, kad patekau į finalą. Nesu nusiminusi”, – sakė I. Burlinskaitė.

Kėdainiuose vykusiame Lietuvos kultūrizmo, fitneso ir bikini čempionate I. Burlinskaitę palaikė ir draugė bei grupės „Kitokios” narė G. Lebedeva.

2013 metais vykusiose bikinio fitneso varžybose I. Burlinskaitė užėmė pirmą vietą sverdama 54 kilogramus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA