Gerbėjai apkarto R. Williams koncertas: patyrėme didžiulį šoką | Kas vyksta Kaune

Gerbėjai apkarto R. Williams koncertas: patyrėme didžiulį šoką

delfi.lt 2015/04/06 11:48
DELFI nuotr.

Pirmą Velykų dieną įspūdingą šou Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusiai publikai padovanojo britų popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas. Britų žvaigždė Lietuvoje lankėsi pirmą kartą, todėl šis koncertas sukėlė didžiulį ažiotažą. Keliolika tūkstančių bilietų į pasirodymą ištirpo beveik per pusdienį.

Iš viso arenoje R. Williamso koncerto klausėsi apie 16 tūkst. gerbėjų. Tačiau ne visiems koncertas paliko gerus prisiminimus. Į naujienų portalą DELFI kreipėsi koncerte apsilankiusi skaitytoja, kuriai iš anksto planuota Velykų dienos pramoga gerokai apkarto. Kaip ji teigia, dėl organizatorių klaidos.

Nukentėjusiųjų vardu, norėčiau paprašyti pagalbos, o taip pat informuoti Lietuvos ir kitų šalių žmones, apie problemas, kurios gali laukti bet kurio bilietų pirkėjo. Tai ne ta pati problema, kur pardavėjai pardavė papildomus bilietus ir informavo lankytojus iš anksto apie problemą.

Įsigijome sėdimus bilietus į koncertą, kad galėtumėme komfortabiliai praleisti laiką. Pirktos vietos buvo tikrai geroje matymo zonoje, gerame sektoriuje, kad koncertą saugiai ir komfortabiliai galėtų stebėti kad ir nepilnamečiai vaikai. Už tai nebuvo pagailėta sumokėti už vieną bilietą 99,32 EUR vieni brangiausių bilietų). Jų įsigijome tris, kas kainavo 300 EUR.

Atvykus į koncertą, reikiamą sektorių pagal bilietus, ieškojome savo eilės. Deja, mūsų eilės nebuvo: buvo eilės nuo 1-14 eilės ir sekančios 18-20. Nebuvo 15; 16; 17 eilių bei atitinkamų vietų jose. Tokia tvarka išdėliotos eilės iš eilės, su specialiai taip suklijuotais lipdukais.

Jokio išankstinio pranešimo apie pasikeitusias eiles, vietas negavome. Jokios informacijos negavome ir renginio metu. Vargais negalais suradus eilinius Žalgirio arenos darbuotojus, gavome informaciją, kad yra kažkokios vietos visiškai kitame (104) sektoriuje, kur buvo pristatytos kėdės pačiame viršuje, tačiau nematymo zonoje. Paprastai šie sektoriai yra amfiteatro tipo ir turi gerą matymo zoną, siūlytos vietos buvo už sektoriaus ribų, parterio tipo, absoliučiai nematymo zonoje, taip pat nesaugioje zonoje. Norint stebėti koncertą – reikalinga atsistoti ant pristatomų kėdžių, nes priekinės eilės su žmonėmis užstoja vaizdą.

[susije_video kurie=”1″]

Tai buvo visiškai nesaugu, be to neatitiko įsigytų vietų vertės. Laukėme pasiūlymo į tokios pat arba panašios vertės vietas, tačiau nieko nesulaukėme. Patyrėme didžiulį šoką, diskomfortą, pažeminimą, nuostolius, nustebino toks visiškas nesiskaitymas su Lietuvos bei svečių iš kitų šalių žmonėmis, kurie moka pinigus už koncertą.

Kadangi buvome ne vieninteliai, patyrę šią problemą, prašome pasidalinti šia žinute su Lietuvos žmonėmis ir informuoti juos apie visišką neužtikrintumą įsigyjant ir brangius bilietus į koncertą. Yra išsiųstas mūsų prašymas renginio organizatoriams ir bilietų pardavėjams dėl atsiprašymo ir bent jau pinigų už bilietus grąžinimo; turime vilties, kad taip ir bus padaryta.

Kol kas dar neturime atsakymo iš renginio organizatorių ir bilietų pardavėjo dėl šv. Velykų nedarbo dienos.

[susije_video kurie=”2″]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA