Skaitytojas: pirkėjai turėtų būti atidūs, perkantys velykinius saldainius prekybos tinkle „Maxima“ | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: pirkėjai turėtų būti atidūs, perkantys velykinius saldainius prekybos tinkle „Maxima“

Skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienį į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi keli kauniečiai, teigiantys esantys apgauti prekybos centre. Visi jie pirko saldainius Velykiniam stalui, tačiau buvo nustebinti, jog kasoje jiems nebuvo pritaikyta nuolaida.

Prekybos centro „Maxima“ reklamos skelbia, kad velykiniams saldainiams su lojalumo kortele taikoma 40% nuolaida. Pirkėjai, išsirinkę skanumynus, prie kasos nustebo, jog jiems nėra pritaikoma ženkli nuolaida.

Prekybos centre „Hyper Maxima“ pardavėjos aiškino, kad kelioms saldainių rūšims nuolaida nėra taikoma ir tai pažymėta prie prekių.

Tuo tarpu „Akropolyje“ įsikūrusioje „Maxima“ parduotuvėje panašių įspėjimų dėl netaikomų nuolaidų nėra, todėl kyla pagrįstas klausimas, kodėl vienoje to pačio tinklo parduotuvėje apie negaliojančias nuolaidas pranešama, o kitoje – panašių pranešimų nėra, nors prekybos tinkle paprastai taikomos analogiškos kainų akcijos.

Tačiau pirkėjai mano esantys apgauti, nes saldainiai su nuolaidomis ir be yra sukrauti vieni šalia kitų, o didelė lentelė skelbia, kad jiems yra taikoma 40% nuolaida. Atidžiau apžiūrėjus skelbiamą kainų informaciją, galima pastebėti mažo formato pranešimą, kad kelioms saldainių rūšims nuolaida nėra taikoma.

Skaitytojai teigia, kad perkant ne tik saldainius, bet ir kitas prekes, sunku pastebėti, kad konkrečioms prekėms nuolaida nėra taikoma.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su prekybos tinklo „Maxima” atstove spaudai Renata Saulyte, ji paaiškino susidariusią situaciją.

„Apgailestaujame, kad klientai buvo suklaidinti. Visada stengiamės informaciją apie akcijas pateikti paprastai ir suprantamai. Kinder kiaušiniams šiuo metu jau yra taikoma akcija, tad, kaip skelbiama ir mūsų reklaminiuose plakatuose, akcijos ir nuolaidos MAXIMA prekybos tinkle nesumuojamos. Ferrero ir Raffaello saldainiai nėra velykiniai saldumynai, tad jiems -40 proc. nuolaida netaikoma. Tačiau tas pats gamintojas turi ir velykinių saldumynų, kurie sudėti tame pačiame stende. Velykinius saldainius paprasta atskirti pagal specialią velykine atributika papuoštą pakuotę.

Susisiekėme su „Hyper MAXIMA“ parduotuve, kurio vadovė patvirtino, kad minėtieji saldainiai sudėti kartu su velykiniais, tačiau parduotuvė pati išsispausdino ir greta saldainių padėjo lentelę su paaiškinimu. Tai buvo padaryta pačios parduotuvės darbuotojų iniciatyva.

MAXIMA parduotuvėje, esančioje Akropolyje, šie saldainiai taip pat sudėti greta. Susisiekėme su parduotuve ir paprašėme savo iniciatyva taip pat pasidėti informacinį pranešimą. Dėkojame klientams už pastabumą ir ateityje stengsimės informaciniais pranešimais papildomai išskirti prekes, kurioms netaikomos nuolaidos. Norime priminti, kad pasitaikius panašiai situacijai, klientai gali grąžinti prekę, kurios kaina jų netenkina ir atgauti sumokėtus pinigus”, teigė prekybos centro atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA