Žalgirio“ arenos amfiteatre bus atskleistos visos A. Sabonio paslaptys | Kas vyksta Kaune

Žalgirio“ arenos amfiteatre bus atskleistos visos A. Sabonio paslaptys

R. Tenio nuotr.

Kovo 28 dieną 17 valandą Kauno Žalgirio arenos amfiteatre vyks Vytaro ir Laisvės Radzevičių knygos „Arvydas Sabonis. 11 skyrių iš didžiausio Lietuvio gyvenimo“ pristatymas. Renginio metu bus galima ne tik susitikti su knygos autoriais, išgirsti jų įspūdžius rašant išskirtinę knygą, įsigyti knygą su autorių parašais, bet ir sudalyvauti nemokamoje momentinėje loterijoje, kurios prizai – „Žalgirio“ marškinėliai ir kita atributika.

SVARBU: PUSLAPIO APAČIOJE – SCHEMA, KAIP PATEKTI Į AMFITEATRĄ

„Savo penkiasdešimtmečio proga Arvydas man buvo pažadėjęs gyvenimo interviu. Taip ir galima pavadinti šią knygą – viso gyvenimo interviu,“ – teigia viena knygos bendraautorių Laisvė Radzevičienė. Su žurnalistais nemėgstantis bendrauti A. Sabonis šioje knygoje kaip niekad atviras. Į knygos puslapius sugulė ne tik A. Sabonio draugų, bendražygių, šeimos narių pasakojimai, bet ir dar nematytos nuotraukos.

Renginio lankytojai taip pat galės pažvelgti į Rimvydo Čekavičiaus režisuoto filmo „Arvydas Sabonis. 11 – mano gyvenimas“ užkulisius. Filme nepanaudota medžiaga knygoje papildo autentiškus interviu ir iki šiol nepasakotas istorijas.

Renginys nemokamas. Knygą su nuolaida jau dabar galima įsigyti portale www.knygos.lt.

kaip patekti

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA