Krepšinio varžybas paskanino žiupsneliu teatro | Kas vyksta Kaune

Krepšinio varžybas paskanino žiupsneliu teatro

R.Tenio nuotr.

Kauno sporto halėje vyko neeilinės krepšinio varžybos. Krepšinio aikštelėje jėgas išbandė teatro žmonės prieš „Legendas“. Netrūko ne tik įdomaus žaidimo, bet ir teatro prieskonių, mat aikštelėje karaliavo aktoriai.

Teatro dienos proga legendinės sporto halės krepšinio aikštelėje susikovė aktoriai bei krepšinio legendos. Šį kartą lietuvių mėgstamame žaidime kamuolys labiau klausė „Legendų“ komandos žaidėjų. Jie aktorius įveikė rezultatu 44:33.

Teatralai atkakliai kovėsi visas rungtynes, tiesa, ne visada pagal taisykles. Aktoriai, kad iškovotų reikiamus taškus, darė visos komandos užtvaras, į pagalbą pasikvietė kitus komandos narius, tačiau pavyti „Legendų“ nepavyko. Pastaroji aktorių komandą išbandė vis besikeičiančiais žaidėjais: pirmąjį kėlinį žaidė tikrieji asai, vėliau juos pakeitė augantys krepšinio talentai bei merginų komanda. Ko gero, aktoriams pritrūko jėgų ir dėl to nesugebėjo išplėsti pergalės.

Minutės pertraukėlės taip pat buvo kitokios, nei esame įpratę matyti. Paprastai žiūrovus vienai minutei užima krepšinio komandų šokėjos, tačiau dabar aktorių komandos nariai patys uždainuodavo. Ne gana to, Kauno sporto halėje įvyko vestuvės. Aktoriui Sauliui Čiučeliui teko garbė pataikyti kamuolį ir kaip prizą gauti žmoną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA