„Naujoji pupytė” per Kauną lėkė taip, kad dabar jai gresia rimti nemalonumai su policija | Kas vyksta Kaune

„Naujoji pupytė” per Kauną lėkė taip, kad dabar jai gresia rimti nemalonumai su policija

delfi.lt 2015/03/25 17:29
A.Koroliovo nuotr.

Vyro, kuris dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis pakliuvo už grotų, ilgus metus žadanti laukti grupės „Naujos pupytės“ atlikėja Vita Jakutienė turi bėdų su policija.

Neseniai į policijos komisariatą iškviesta dainininkė aiškinosi dėl galimų grasinimų vienam vyrui, kai šiam parašė privačią žinutę. Tačiau tuo visi nemalonumai nesibaigė – atlikėja sulaukė šaukimo į Kauno apskrities policiją.
Paaiškėjo, kad V. Jakutienės vairuojamą automobilį, skriejantį didžiuliu greičiu, Kauno gatvėse užfiksavo įrengtas greičio matuoklis.

Kovo 9-ąją kelių policijoje V. Jakutienei buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas dėl greičio viršijimo. Nustatyta, kad Kaune atlikėjos vairuojamas automobilis skriejo viršydamas leistiną greitį daugiau kaip 50 km/val.

Grupės „Naujos pupytės“ atlikėjos bylą Kauno policijos pareigūnai persiuntė pagal atlikėjos gyvenamąją vietą – Vilniaus miesto apylinkės teismui. Jis artimiausiu metu spręs, kokią nuobaudą skirti V. Jakutienei.

Už tai, kad leistiną greitį viršijo daugiau kaip 50 km/val., V. Jakutienei gresia bauda nuo 289 iki 434 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vieno iki šešių mėnesių.

Kad turėjo problemų dėl greičio viršijimo, V. Jakutienė neneigė, tačiau paaiškinti, kodėl padarė vieną šiurkščiausių Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų, žymi moteris nepanoro.

„Žinokite, nekalbėsiu aš apie jokias policijas – jūs rašykite, rašykite“, – sakė ji. Vis dėlto, V. Jakutienė prisipažino, kad pažeidimą Kaune padarė netyčia.

„Tai buvo netyčia“, – pažymėjo grupės „Naujos pupytės“ atlikėja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA