Statybų šurmulys: naujas prekybos centras ir tvarkoma degalinė | Kas vyksta Kaune

Statybų šurmulys: naujas prekybos centras ir tvarkoma degalinė

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ susidomėjo, kokie du objektai yra statomi Šiaurės prospekte, mat vykdomos statybos labai arti gyvenamųjų namų. Paaiškėjo, jog kyla naujas prekybos centras bei tvarkoma sena degalinė.

Visai neseniai Šiaurės prospekte užvirė statybos. Gatvės pradžioje, ties Savanorių sankryža iškilo tvora, o už jos pradėjo darbuotis sunkioji technika. Skaitytojai klausia, ar šioje vietoje iškils nauja degalinė. Urbanistikos ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius informavo „Kas vyksta Kaune“ redakciją, jog šioje vietoje tiesiog tvarkoma senoji benzino kolonėlė. Kol kas nežinoma, ar tai priklausys tai pačiai bendrovei, kaip ir ankščiau, tačiau tikimasi, jog ši vieta taps patogesne vairuotojams.

Visai šalia, kitapus gatvės prasidėjo prekybos centro statybos. N. Valatkevičius tikina, jog ties daugiabučiais statomas „Lidl“ prekybos centras. Anot jo, visas statybų projektas atitinka įstatymus ir reikalingus atstumus nuo gyvenamųjų namų, o leidimai išduoti dviem metams, tačiau greičiausiai naujas pastatas iškils ankščiau.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, jog naujojo prekybos centro vietoje buvo įrengta krepšinio aikštelė. Nors ji nebuvo pačios geriausios būklės, visgi, čia pažaisti krepšinio susirinkdavo vietos vaikai. Gyventojams rūpi, ar po statybų vaikai turės savo erdvę, ar viskas bus suniokota. Urbanistikos ir architektūros skyriaus vedėjas sakė, jog jo žiniomis, verslininkai yra įsipareigoję kitoje vietoje įrengti aikštelę, tad vietos bendruomenė neliks nuskriausta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA