Žiežmariuose – milžiniškas gaisras | Kas vyksta Kaune

Žiežmariuose – milžiniškas gaisras

Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą Žiežmariuose kilo milžiniškas gaisras. Ugnis pastate įsiplieskė taip greitai, kad atvykus pirmosioms ugniagesių gelbėtojų brigadoms jis jau visas degė atvira liepsna.

Kilusio gaisro gesinti atskubėjo kelios autocisternos iš Kauno. Ugniagesiams teko nelengva užduotis likviduoti ugnies padarinius, nes ūkiniame pastate buvo remontuojami automobiliai, buvo daug degių detalių ir skysčių.

Iš įvykio vietos greitosios medicinos pagalbos ekipažas išvežė pagyvenusią moterį.

Gaisro likvidavimo padarinių susirinko stebėti daug vietos gyventojų bei tuo metu greitkeliu Kaunas-Vilnius važiavusių žmonių.

Policija, kol dirbo ugniagesiai, užtvėrė pravažiavimą į Žiežmarių gyvenvietę.

Dėl ko kilo gaisras, aiškinsis tyrėjai.

[susije_video kurie=”1″]

ATNAUJINTA

18:30 val buvo pranešta, kad dega garažas. Atvykus pirmosioms PGP atvira liepsna degė ūkinis pastatas (sudarytas iš 3 dalių: mūrinės 7×3 m, 7×8 m medinės (garažo paskirties) ir 4×5 m medinės stoginės).

Gaisro metu nudegė viso pastato šiferio stogas, sudegė medinės perdangos, išdegė vidus, sudegė garažo paskirties pastato dalyje buvę du lengvieji automobiliai „Ford Transit“ ir „Reno Scenic“, ūkio paskirties daiktai, 6 t šieno.

Gaisro metu išgelbėti du šunys, karvė, telyčia, 8 m atstumu stovintis gyvenamasis namas, 5 m atstumu pavėsinė ir mūrinėje pastato dalyje buvusi 9 m² pirtis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA