Skaitytojas: sutvarkytos gatvės neatlaiko pirmos žiemos | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: sutvarkytos gatvės neatlaiko pirmos žiemos

Skaitytojų nuotr.

Į redakciją kreipėsi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas tikindamas, jog šiemet sutvarkytos miesto gatvės neatlaikė pirmosios žiemos ir joms vėl reikalingas remontas. Skaitytojas apgailestauja, jog taip yra švaistomi miestiečių pinigai.

„Džiugu, kad planuojamos ir toliau tvarkyti mūsų miesto gatvės „Remix“ technologija, tačiau norėčiau Jūsų paklausti, ar buvote apžiūrėti, kaip gi atrodo tos gatvės po pirmos žiemos. Tiesa, Ašigalio gatvė įveikė jau antrąją, tačiau po pernykščio Jūsų straipsnio niekas joje nieko papildomo nedarė“, – susirūpinimą dėstė skaitytojas.

Kaunietis atsiuntė nuotraukas iš praėjusias metai tvarkytų vietų, tokių kaip Ašigalio, Biruliškių gatvių. Į skaitytojo akiratį papuolė ir Biruliškių gatvės bei Ateities plento sankryža bei Chemijos gatvė. Nuotraukose matyti, jog neseniai paklotas asfaltas jau pradeda skilinėti, o kraštuose po mažu vėl atsiveria duobės.

„Smagu, kad Kauną stengiamasi išjudinti, bet tuo pačiu ir labai gaila, kai po ilgos pertraukos tvarkomos gatvės tik prieš artėjančius rinkimus ir taip nekokybiškai. Nors žinant mūsų politikų atsakomybę, kuri slypi kažkur giliai anapus… O tokių vietų galima rasti beveik visose gatvėse… gaila visų mūsų pinigų laikinai kosmetikai…“, -apgailestavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Skaitytojas nurodo, jog nekokybiškai sutvarkytos ne tik gatvės, bet taip pat ir Girstučio plaukimo centras. Kauniečio teigimu, pastato fasadas iš Kovo 11-osios gatvės jau sutrūkinėjęs ir greitu metu pradės byrėti. Taip pat vidinės infrastruktūros būklė ne pačiame geriausiame stovyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA