Skaitytojas: narkomanai užėmė naująją Kauno prieplauką | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: narkomanai užėmė naująją Kauno prieplauką

Skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo, jog naujojoje Kauno prieplaukoje jaunimas pamėgo leisti laiką, po savęs palikdami krūvas švirkštų, nuorūkų bei alkoholinių gėrimų pakuočių.

Panašu, jog prieplauką prie naktinio klubo „Combo“ itin pamėgo Kauno jaunuoliai. Į šią vietą atvyksta ne tik pasigrožėti Nemunu, bet taip pat ir suvartoti dozę narkotikų. Kad prieplaukoje lankosi narkomanai, liudija aplink išmėtyti panaudoti švirkštai. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas tikina, jog tokios atliekos mėtosi dvidešimties metrų atstumu.

Toks kiekis panaudotų švirkštų gali liudyti, jog Kaune padaugėjo narkomanų. Be to, tai ne tik teršia aplinką, tai pavojinga ir žmonėms. Tokioje vietoje padidėja susirgti AIDS, mat užlipus ant adatų, galima įsidurti ir užsikrėsti ŽIV virusu.

Negana to, jog prieplaukoje mėtosi panaudotų švirkštų, skaitytojas užfiksavo ir neseniai užgesintas suktines, su galimai susukta marichuana, bei alkoholinių gėrimų pakuotes. Dėl to galima daryti prielaidą, jog jaunimas šioje Kauno vietoje neatsakingai svaiginasi, maišydami įvairias narkotines medžiagas, ko pasekoje, gali ir mirti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA