Naktinės gaudynės: apgadintas policijos automobilis, kaltininkas areštinėje | Kas vyksta Kaune

Naktinės gaudynės: apgadintas policijos automobilis, kaltininkas areštinėje

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, jog vidurnaktį Kauno rajone vyko tikros automobilio gaudynės. Pasidomėjus, paaiškėjo įdomios įvykio detalės.

Ištikimieji skaitytojai praneša įvairiausių naujienų ir skatina dar labiau domėtis tuo, kas vyksta aplinkui. Šį kartą portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojo klausimo, kas vyko naktį Karmėlavoje, mat du policijos ekipažai gaudė lengvąjį automobilį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Odeta Tumelytė informavo „kas vyksta Kaune“ redakciją, jog apie 00.30 val. Karmėlavoje, Pušyno gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu susidūrė BMW ir „Peugeot“ automobilis. Atvykus policijos pareigūnams, „Peugeot“ vairuotojas užvedė automobilio variklį ir pradėjo sprukti.

Kadangi vairuotojo nesustabdė garsiniai ir šviesos signalai, buvo iškviestas pastiprinimas. Pabėgėlio, gimusio 1988-aisiais metais, gaudynės baigėsi ties Rykštynės kaimo sodais. „Peugeot“ vairuotojas ten stabtelėjo ir įjungęs atbulinę pavarą, nestipriai įvažiavo į patrulių automobilį.

Pilietis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, o jo transporto priemonė nutempta į saugojimo aikštelę. Pirminiais duomenimis, jis buvo neblaivus, tad policijos pareigūnai skris ne vieną baudą. Vairuotojas bus baudžiamas už pabėgimą iš įvykio vietos, nepaklusimą pareigūnų raginimui sustoti, policijos automobilio apgadinimą ir galimai už vairavimą išgėrus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA