Citroenas užkirto kelią BMW (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Citroenas užkirto kelią BMW (atnaujinta)

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog Savanorių prospekte, ties naujai atidaryta „Rimi“ parduotuve įvyko avarija. Nors smūgis buvo stiprus, žmonės nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, S. Žukausko gatve važiavęs BMW automobilis trenkėsi į ta pačia gatve važiavusį „Citroen“ automobilį, nes šis suko į kairę ir nespėjo praleisti priešinga kryptimi važiavusio BMW. „Citroen“ vairuotojas tikėjosi, jog spės pasukti ir nesukels eismo įvykio. Visgi, neįvertinęs saugaus atstumo, vairuotojas užkirto kelią BMW automobiliui.

Avarijos metu BMW trenkėsi į kito automobilio šoną. Policijos pareigūnai tikina, jog tokios avarijos, kuomet smūgis būna į šoną, paprastai būna skaudžiausios. Laimei, šį kartą žmonės nenukentėjo, tačiau abiem automobiliams prireiks ne vienos remonto valandos. BMW sumaitotas priekis, o „Citroen“ – šonas, stogas bei ratai.

Policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasčiukevičius teigė, kad policija apie šį įvykį pranešimą gavo apie 15 valandą. Apie jį pranešė pro šalį važiavę vairuotojai. Atvykę policijos pareigūnai pasiteiravo eismo dalyvių, ar nereikia medikų pagalbos. Jie patikino, kad ne.

Avarijos dalyviai užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA