Skaitytojas: „Kauno švara“ išbarstė stiklus, o konteinerį paliko pievoje | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: „Kauno švara“ išbarstė stiklus, o konteinerį paliko pievoje

Skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas, prašydamas paviešinti, kaip dirba „Kauno švara“. Kaunietis pasakoja, jog iš rūšiavimo konteinerio pabiro stiklai, tačiau darbuotojai paliko šukes tiesiog ant kelio, o konteinerį – laukuose.

Kaunietis pasipiktino UAB „Kauno švaros“ darbu. Jo teigimu, darbuotojai neatsakingai dirba savo darbą ir sukuria nesaugią aplinką. Be to, paprašius sutvarkyti jų pačių pridarytas klaidas, jokio atsako negauta.

„Veiksmas vyko Garliavoje, Vasario 16-osios gatvėje, 37 ir 33 namų kiemo teritorijoje. Šiandien apie pietus buvo atvažiavęs „Kauno švaros“ automobilis, kuris surenka rūšiavimo konteinerių stiklą. Greičiausiai kažkas sugedo, nes pakėlus konteinerį, visi stiklai išbyrėjo ant daugiabučių kiemo grindinio. Vairuotojo paklausus, ką jis toliau ketina daryti, šis atsakė, kad važiuoja atsivežti naują konteinerį ir už valandėlės pastatys naują. Paprašiau vairuotojo, kad seno konteinerio nenumestu į pievą, o bent laikinai juo pridengtu stiklo šukių krūvą, bet vairuotojas labai skubėjo ir pažadėjo greit grįžti. Iki dabar jis nepasirodė, o stiklai išsidraikę po kelią, konteineris voliojasi pievoje“, – situaciją nupasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Tai jau ne pirma problema Kaune, susijusi su rūšiavimo konteineriais. Portalas „Kas vyksta Kaune“ yra skelbęs, jog kauniečiai nori prie namų rūšiavimo konteinerių, tačiau „Kauno švara“ jų neturi, tad gyventojams tenka atliekas mesti į bendrus konteinerius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA