Kaune suremtos kovų pirštinės | Kas vyksta Kaune

Kaune suremtos kovų pirštinės

R. Tenio nuotr.

Dvikovinio sporto aistruoliai Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre savo akimis galėjo išvysti „Powerfight“ turnyro tęsinį. Ringe pirštines surėmė ne tik profesionalai, tarptautinių muaythai turnyrų ir čempionatų nugalėtojai, tačiau ir patys perspektyviausi, noru mokytis ir tobulėti trykštantys dvikovinio sporto talentai.

Žiūrovai išvydo net 12 kraują stingdančių bekompromisių kovų pagal muaythai, K-1 bei MMA taisykles.

„Powerfight“ vakaro merginų dvikovoje į ringą įžengė viena iš nedaugelio kovos menus propaguojančių merginų Lietuvoje – Europos ir Lietuvos muaythai sidabro laimėtoja Vaida Masiokaitė. Kitame ringo kampe Lietuvos atstovės laukė net dukart pasaulio muaythai čempionė, dukart pasaulio kikbokso čempionė, profesionalių Baltarusijos muaythai ir kikbokso turnyrų nugalėtoja – Aliona Muratava.

„Moterys Lietuvos ringe – retas ir net fenomenalus reiškinys. Ši dvikova – bene labiausiai intriguojanti ir laukiama antrame „Powerfight“ renginyje“, – apie V. Masiokaitės ir A. Muratavos dvikovą kalbėjo vyriausiasis Lietuvos muaythai treneris Marius Misiūnas.

Dar vienoje skelbiamoje tarptautinėje kovoje pirštines surėmė Lietuvos atstovas Jonas Valančius ir sportininkas iš Baltarusijos Timuras Mamedovas. ,,Jonas – labai perpektyvus Lietuvos kovotojas, mums pažįstamas jau iš „Powerfight“ pirmtako „Bestfight“. Sportininkas jau ne kartą kovojo profesionaliose kovose. Šį kartą jo laukia ne menkas išbandymas, kadangi baltarusis – taip pat laužtas ne iš piršto. Nepaisant to, tikimės, kad lietuvis įrodys ko yra vertas”, – komentavo Lietuvos K-1 federacijos prezidentas Romualdas Navickas.

Lietuvos garbę ginantis Europos muaytai čempionas Sigitas Gaižauskas didžiojoje vakaro dvikovoje, ant menčių paguldyti mėgino Baltarusijos čempioną bei „Wako“ Europos kikbokso čempionato prizininką Pavelą Šelestą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA