„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Andrius Kupčinskas | Kas vyksta Kaune

„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Andrius Kupčinskas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“, norėdamas sudaryti galimybę geriau pažinti kandidatus, kviečia stebėti tiesioginių interviu „Būsiu Kauno meras“ laidas, kuriose dalyvauja pagal visuomenės nuomonių apklausas pirmaujantys pretendentai užimti Kauno miesto mero postą. Laidas galima stebėti ne tik tiesiogiai, bet ir jų vaizdo įrašus.

Skaitytojus kviečiame ne tik žiūrėti, bet ir aktyviai dalyvauti transliuojamose laidose bei kandidatams pateikti klausimus.

Antroje tiesioginėje transliacijoje dalyvauja dabartinis Kauno meras Andrius Kupčinskas, miestui vadovaujantis jau nuo 2007 metų. Ar pavyks šiuose rinkimuose išlaikyti lyderio pozicijas? Pats A. Kupčinskas intensyviai reklamuojasi, skelbdamas, jog sutvarkys gatves, įvažas, bažnyčias ir miesto centrą. Vienas iš pagrindinių kandidato tikslų – dar labiau sumažinti šilumos kainas ir atverti Panemunės tiltą.

Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratų partiją atstovaujantis politikas tikisi, jog jo padaryti geri darbai pavergs kauniečių širdis, mat per dvi kadencijas mieste įvykdyta daug darbų, kurie kauniečiams išėjo į naudą.

Transliacijos pradžia portale „Kas vyksta Kaune” – pirmadienį 18 valandą.

Politinė reklama bus apmokėta iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionys demokratai rinkiminės sąskaitos. Užs. REKL Nr. 0059

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA