„Ryanair” išparduoda itin pigius bilietus skrydžiams | Kas vyksta Kaune

„Ryanair” išparduoda itin pigius bilietus skrydžiams

Asociatyvi nuotr. / R. Tenio nuotr.

Aviakompanija „Ryanair” paskelbė, kad iki ateinančio pirmadienio keliautojai gali įsigyti bilietus itin palankiomis sąlygomis.

Neringa Öhrström, Ryanair pardavimų ir rinkodaros atstovė Baltijos ir Šiaurės šalims teigė, kad švenčiant 2-milijoninės klientės Vilniuje žymę, aviakompanija siūlo įsigyti 100 tūkst. bilietų visomis aviakompanijos kryptimis Europoje už €19.99.

Pasiūlymas galioja visoms kelionėms 2015 metų kovo ir balandžio mėnesiais. Svetainėje bilietai bus siūlomi tik iki pirmadienio, vasario 23-ios dienos vidurnakčio.

Šiuo metu keleiviai iš Kauno pigių skrydžių kompanijos „Ryanair“ lėktuvais gali pasiekti 17 Europos oro uostų. Skrydžiai vykdomi į Airijos Dublino ir Šanono oro uostus. Į Angliją iš laikinosios sotinės galima pasiekti net penkis oro uostus, tai: Birmingemas, Bristolis bei Londone esantys trys oro uostai. Taip pat yra po du maršrutus į Graikiją, Ispaniją, Italija bei po vieną skrydžių maršrutą į Kiprą, Maltą, Norvegiją, Škotiją bei Vokietiją.

ATNAUJINTA 19:00

„Ryanair“ atstovė N.Öhrström apgailestauja, jog išplatinto pranešimo tekstas suklaidino vartotojus, nes ji norėjo pasakyti, kad akcijinė kaina bilietams yra nuo 19,99 euro.

Atstovė teigia, kad iš Lietuvos kai kurie bilietai pigesni nei 19,99 euro. Pavyzdžiui, į Oslą iš Kauno galima nuskristi už 9,99 euro, o iš Vilniaus – už 17,99 euro.

Avialinijų atstovė N.Öhrström teigė negalinti pasakyti, kiek iš visų 100 tūkst. bilietų, kurių kaina nuo 19,99 euro, priklauso skrydžiams iš Lietuvos. Tačiau, pasak jos, 19,99 euro kaina galioja skrydžiams iš Kauno į Frankfurtą (Haną), iš Vilniaus oro uosto į Brėmeną, Briuselį, Frankfurtą (Haną) ir Milaną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA