Skaitytoja: kai žmogiškumas lieka užnugaryje | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: kai žmogiškumas lieka užnugaryje

Skaitytojų nuotr.

Tikriausiai kiekvienas tikras kaunietis pažįsta žymiąją Lietuvos pianistę, vargonininkę, pedagogę M.Č. Daugelis kauniečių didžiuojasi moters pasiekimais, tikriausiai, ne vienas iš jūsų lankėte pas ją muzikos pamokas ar net leidote ten savo vaikus. Tačiau pradėkime viską nuo pradžių.

Aš esu paprasta mergina, nenoriu nieko įžeisti, tačiau kartais kai kurie žmonių poelgiai negali likti nepastebėti. Pirmadienio vakarą apie 21.00 mano draugas stovėjo ties viena iš Savanorių prospekto sankryžų (ties Utenos g. 2) į jį negailestingai rėžėsi neblaivus, ponios M. Č. sūnus.

Žinoma, moteris dėl šito nekalta, tačiau paklausykite, kas vyko toliau. Vyras vos apversdamas liežuvį pasiūlė mano draugui 2000 eurų, kad istorija būtų nutylėta, paskambino savo mamai ir apsimetė, kad ne jis vairavo automobilį. Liudytojai iškvietė policiją, paaiškino situaciją, sūneliui išsisukti nepavyko. Atrodo, motina turėtų džiaugtis, kad sūnus neužmušė mano draugo ir liudytojos, kuri važiavo dar su dvejais vaikais ir vyru, tačiau anaiptol! Dėl nepavykusio sandorio, ji išrėkė: „Linkiu, kad ir tau taip atsitiktų!“.

Išgėrę vairuotojai kasmet užmuša dešimtis žmonių. J. Č. buvo toks girtas, kad beveik nepakalbėjo, nematė priekyje stovinčių mašinų ir raudono šviesoforo. O jo motina, rodos, išsilavinusi Kauno ponia, vietoj to, kad padėkotų likimui, kad viskas laimingai baigėsi, palinkėjo dar vienos nelaimės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA