Šv. Valentino dieną meilė skverbsis į daugelį Kauno vietų | Kas vyksta Kaune

Šv. Valentino dieną meilė skverbsis į daugelį Kauno vietų

Archyvo/ Organizatorių nuotr.

Šv. Valentino dieną griebkite savo antrąsias ir keliaukite į miestą, mat šeštadienį renginių tikrai netrūksta. Meilės dieną pažymėkite prasmingai, įsimintinai bei kitaip nei įprastai.

Meilės dieną žmonės ypatingai stengiasi nustebinti savo mylimuosius. Kas paruošia romantišką vakarienę, kas į meilės kupiną filmą nueina. Portalas „Kas vyksta Kaune“ siūlo Meilės dieną sutikti turiningai ir kitaip. Štai vakare „Žalgirio“ arenoje jau aštuntą kartą į kitokią Valentino dienos šventę kviečia atvykti Kauno arkivyskupija. Planuojama, jog į šią šventę susirinks apie 12 tūkst. žiūrovų!

Kaune įsikūrė muziejai kviečia aplankyti visada vasariškas oranžerijas, pasimėgauti aviacijos staigmenomis,

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ vasario 14-tą dieną siūlo praleisti su vaikų numylėtiniu „Megiuku“, o tėvelius nemokamai pasiklausyti meilės dainų, skambančių iš Vaido Baumilos lūpų.

Kam nepatinka V. Baumila, gali rinktis i daugybės kitų koncertų. Štai Linas Adomaitis publiką kaitins „Siena Club“ naktiniame klube, o „Gargare“ nepamirštamą koncertą žada Jazzu ir Leon Somov. Ypatingai romantiškai nusiteikęs Andrius Kaniava, vasario 14-tą dieną kviečia praleisti „Papa Jazz“ klube.

Kas meilės dieną neturi mylimojo, neverta liūdėti, mat šeštadienį organizuojamas renginys „Kviečiu tave į pasimatymą“, kuriame galbūt pasiseks sutikti išsvajotą vaikiną ar merginą. O kas vakarą nori praleisti intelektualiai, tačiau su romantikos prieskoniu, kviečiame dalyvauti specialiai Šv. Valentino dienos proga organizuojamose protų kovose, kurios vyks „F Pub“ bare.

Taip jau sutapo, jog Užgavėnes šiais metais daugelis pažymės būtent meilės dieną, tad šeštadienį nusimato ne tik daug meilės, bet taip pat ir daug blynų ir geros nuotaikos. Svarbu neliūdėti ir pasirinkti sau tinkamiausią pramogą.

Daugiau Šv. Valentino dienos renginių rasite Renginių kalendoriuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA