11 pramogų žvaigždžių pradėjo varžytis realybės šou „Šuolis” filmavimuose | Kas vyksta Kaune

11 pramogų žvaigždžių pradėjo varžytis realybės šou „Šuolis” filmavimuose

R. Tenio nuotr.

Sekmadienio vakarą Kaune prasidėjo realybės šou „Šuolis“ transliacijų filmavimai. Tiesioginiame eteryje Lietuvos žvaigždės bandys atlikti sudėtingus šuolius nuo 3,5 ir 7.5 metro aukščio tramplinų, o juos vertina komisija ir televizijos žiūrovai.

Po pirmosios transliacijos paaiškėjo, kad savo pasirodymus sekmadieniais toliau tęs Jolanta Leonavičiūtė, Marius Gaižauskas, Elita Citavičiūtė, Andrius Žiurauskas, Artūras Orlauskas Joana Bartaškienė, Remigijus Morkevičius ir Juozas Erlickas.

Trys dalyviai, kuriuos komisija ir žiūrovai įvertino prasčiausiai, turėjo atlikti pakartotinius šuolius, tačiau šį kartą nei vienas dalyvis neiškrito, tad tiek Sezzy, tiek Daina Bilevičiūtė ir Vita Jakutienė tęs savo pasirodymą realybės šou.

Televizijos projektas filmuojamas Lietuvos sporto universiteto baseine, kuris šešis sekmadienius virs tiesioginės laidos filmavimo aikštele.

„Šuolyje“ savo treniruotus kūnus, charizmą, gebėjimus taisyklingai šokinėti į vandenį ir kvapą gniaužiančius triukus pasiryžo parodyti ir dėl pergalės kovoti vienuolika itin skirtingų, ypač drąsių žmonių – pramogų ir mados pasaulio, sporto, šokių, teatro, muzikos, humoro žvaigždžių.

Antrojo „Šuolio“ iššūkį priėmė aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, muzikos atlikėjas Sezzy, profesionalus šokėjas, „Šok su manimi“ dalyvis Marius Gaižauskas, jo „Šok su manimi“ partnerė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir skandalingai pagarsėjęs bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

Vienas naujausių ir populiariausių pasaulyje televizijos šou „Šuolis“ sukurtas Nyderlanduose, išpopuliarėjo ir D. Britanijoje, Australijoje, Amerikoje, Argentinoje, Kinijoje, Prancūzijoje, Libane, Norvegijoje, Ispanijoje, Švedijoje ir kitose šalyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA