Prof. V. Landsbergis humoristą J. Jankevičių pavadino „durniumi“ | Kas vyksta Kaune

Prof. V. Landsbergis humoristą J. Jankevičių pavadino „durniumi“

M.Dulinsko nuotr.

Po vakarykščio portalo „Kas vyksta Kaune“ straipsnio apie Justino Jankevičiaus pasisakymą apie kauniečius, humoristas paklausė profesoriaus Vytauto Landsbergio, kas kaltas, ar tas, kuris papokštavo, ar tas, kuris nesuprato. Profesorius nedvejodamas išvadino humoristą „durniumi“.

Pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ šnekučiavosi neeilinis duetas – humoristas J. Jankevičius ir prof. V. Landsbergis. Aptarus rimtus dalykus, laidos vedėjas paklausė svečio nuomonės apie jo išsakytą kalbą, kuri galėjo įžeisti Kaune gyvenančius žmones.

„Dabar sugalvojau tokią hipotetinę situaciją. Sugalvokime visai atsitiktinę pavardę. Tebunie tai – Jankevičius pajuokavo apie kokį nors miestą, kad ir tarkime Kauną. Tarkim, kauniečiai nesuprato, kad jo pokalbio esmė buvo, kad mes neturime dėl ko pyktis ir kauniečiai įtikėjo tuo. Ir tada jis paprašė, kad paplotų kauniečiai. Čia aš visai atsitiktinę situaciją modeliuoju. Tada pajuokavo, pasakydamas, jog tik norėjo pažiūrėti, kur tie lopai sėdi. Nors tikslas buvo tiesiog iššaukti jų reakciją. Kas kaltas, kad jie nesuprato tarp eilučių, ar tas brudas, pavadinkime jį Jankevičiumi?“, – laidos metu kalbėjo J. Jankevičius.

Žinomas visuomenės veikėjas, politikas V. Landsbergis, pats gimęs Kaune, nevyniojo žodžių į vatą dėl tokio išsišokimo ir humoristą išvadino kvailiu.

„Aš manau, kad Jankevičius tikrai šiek tiek „durnas“. Jei jisai supranta, kad dalis tų lopų užsigaus, o jam įdomu – tegu jie užsigauna, o aš pažiūrėsiu, tai jis tikrai „durnas“, – tikino „Kitokių pasikalbėjimų“ svečias V. Landsbergis.

Tuomet J. Jankevičius bandė teisintis, kad galbūt svečio pasakyti žodžiai galėtų jį įžeisti, tačiau gavęs atsakymą, jog už nuomonę ne taip lengva nubausti, humoristas palinkėjo kauniečiams sėkmės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA